خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون
خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون
دوست عزیز هنوز زوده که بغلش کنین
البته این رو بگم که حتی با گذشت مدت خیلی طولانی هم خوکچه ها وقتی بیرون از قفسشون هستن و بغلتون نیستن فرار میکنن و کشف جاهای جدید رو دوست دارن!
اما وقتی که بهتون اعتماد کنن حتی توی بغلتون استراحت میکنن و گاهی یه چرت کوتاهی هم میزنن!!
اما هنوز زوده برای بغل کردن و بیرون اوردن،مقداری بهش زمان بدین
سلام دوستان. یه سوال بزرگ برام پیش اومده
فردی و لوسی نزدیک سه ماه کنار هم هستن ولی هنوز آثاری از بارداری در لوسی دیده نمیشه ، این عادیه بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست خوبم وظیفه است،ما برای پاسخ دادن به سوالات شما دوستان اینجا هستیم
اگر باز هم هر سوالی پیش امد بفرمایید،در صورت توان هیچ کمکی رو دریغ نخواهیم کرد
خوشحال میشیم اگر خوکچه تون رو در این بخش معرفی کنین تا بیشتر باهاش اشنا بشیم
معرفی جوندگان خانگی اعضا
نیما جان تا جایی که من اطلاع دارم در حال حاضر خوکچه هاتون به طور کامل از سن بچگی در امدن و به بلوغ کامل رسیدن
بارداری در خوکچه ها رو فقط از طریق افزایش وزن میشه تشخیص داد چون حتی زمانی که نزدیک زایمان باشه اقدام به لانه سازی نمیکنن و همین موضوع باعث میشه که نشه به راحتی متوجه شد
شما از جفت گیری شون مطمئن هستید؟
در مورد این موضوع مطمئنا شیوای عزیز بیشتر میتونن کمکتون کنن و تجربیاتشون بسیار بهتر از من میتونه راهنماییتون کنه
ببخشید یک سوال دیگه کندی اصلا صدا در نمیاره اما موقعی که آروم از توی قفس نازش میکنم خر خر میکنه دیروز هم صدای یک خوکچه دیگر رو که توی کامپیوتر گذاشتم و کندی هم مثل اون صدا درآورد![]()
ممنون خانم شادی اتفاقا رفتم یه ترازو خریدم هر روز وزنش میکنم اصن هیچ فرقی نکرده تو این چند ماه منظورم افزایش وزن محسوس هستش. نه شکمش بزرگ شده نه هیچ اثر دیگه ای. والا از جفتگیری من خودم چیزی ندیدم تاالان ولی بقیه خونواده میگن دیدن، این لوسی نمیزاره فردی بره نزدیکش همش براش شاخ و شونه میکشه ، زن سالاریه تو خونشون اصن یه وضعیه
مگه اینجا شیوا هم داریم ؟؟!!!نمیشناسمشون تاحلالا برخورد نداشتم والا باهاشون خداکنه بیاد اینو ببینه یه راه حلی بده . آخه لوسی الان 6ماهش شده میترسم دیر باردار بشه مشکلی براش پیش بیاد. منظورم سخت زایی و اینجور چیزاست.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)