سلام
من دانلود کردم اجرا میشه.... احتمالا شما winrar ندارید برای همین نمیتونین بازش کنین، فرمتش رو zip میکنم و دوباره میذارم روی لینک اول.... اگه بازم نشد به خاطر پلیرتون هست که باید از لینک دوم دانلود کنید و بعدش نصب کنید.... و برای اینکه دفعات بعدی به مشکل نخورید winrar رو از ایــنــجــا دانلود کنید
1. PSP.zip
2. نرمافزار پلیر ( splash pro 1.8 )
سلام وعرض ادب خدمت دوستان گرامی
نوشته های دوستان محترم رو خواندم و مطالبی به نظرم رسید که با اجازه جناب آزیده و اساتید عرض میکنم:
1- تو لک رفتن پرنده ها در طی سال امری طبیعی است و حتی ما میتوانیم بصورت مصنوعی هم شرایط را برای لک بردن ایجاد کنیم 1- با گرم کردن محیط 2- با مصرف ویتامینهای دارای زینک بالا .اما زمانیکه پرنده در دوره لک باصطلاح گیر میکند میشود با استفاده از مولتی ویتامیتهای زینک دار این دوره را کوتاه کرد و یا اگر فکر میکنیم که پرنده دارای پروبال مناسب است سعی کنیم دمای محیط را به نسبت دمای فعلی خنکتر کنیم .
2- حساسیت زیاد در رابطه با طوطی سانان بالاخص کاسکوها زاییده توقعات بالای ما انسانها است بدین معنی که فکر میکنیم طوطی شامل یکسری قوانین منظم است در صورتیکه طوطی ها هم مثل ما انسانها دارای خواص زیستی متفاوت هستند .در ما انسانها برخی رشد موی سریع داریم (بعلت وجود هورمونهای محرک مثل شاخه تستسترونها)وبرخی سزعت رشد مویمان کم است . طوطیان هم از این قاعده مستثنی نیستند!اما اینکه بعد از 2 ماههنوز در لک باشند یک جای کار عیب داره که معمولا گرمای بیش از حد و دراز مدت و استحمام به نسبه کم میتونه یکی از دلایل باشه! همانطور که جناب آزیده فرمودند در چنین حالاتی باید ویتامین d3 و کلسیوم مورد نیاز پرنده در دسترش باشه .
سلام دوستان امروز صبح بیشترین شلوغ بازی این مدت که پیش من بود را انجام داد در حدود 10 بار هی میخواست بگه اقا اما با حالت خاصی میگفت سوت فکر کنم پیشرفت خوبی باشه راستی وقتی تو لک هستند میشه حمام بردش یا نه؟
یعنی کدوم فایل دانلود نمیشه؟ همه لینکایی که گذاشتم؟ تا حالا برای فایل های دیگه هم مشکلی پیش اومده؟ اگه اینطوره دانلود منیجر یا وب بروزر تون مشکل داره.... اگه الان مثلا از فایرفاکس استفاده میکنید و نمیشه دانلود کرد از اکسپلورر یا اپرا یا این فایرفاکس جدید استفاده کنید شاید مشکل از اونجاست.... اگه بازم نشد با مسنجرم تماس بگیرید شاید کمکی از دستم بربیاد
سلام
دوستی فرمایش فرمودند که طوطی ایشان صداهای نا مفهوم و مکرر از خودش بروز میده کاسکوها زمانیکه برای اولین بار میخوان صحبت کردن رو اغاز کنند با صداهای عجیب غریب و مثل ادمهاییی که توانایی صحبت ندارند تو گلو صحبت میکنند وپاره ای نیز سوت میزنند سوت (باصطلاح ) صدای مورد علاقه کاسکو است و هر صدایی که طول موج ان با سوت زدن هم خوانی داشته باشه برای کاسکو جالبه و سعی میکنه تقلید کنه اما پیشنهاد میکنم هیچ وقت سعی نکنید به کاسکو سوت یاد بدید یا با سوت کلمات رو تمرین کنید چون اوایل برای شما جالبه ولی بعد یه مدت برای کاسکو عادت میشه وبرای شما زجر اور و دیگرنمیشه کاریش کرد!!در ضمن کاسکو ها برای خودشون جفت فرضی انتخاب میکنند از روی تجربه معمولا با خانمها و بچه ها رابطه بهتری نسبت به اقایون داره!ولی این یک اصل نیست پس اگر همسرشما وارد منزل میشن و مورد استقبال کاسکو قرار میگیره نشان از امتخاب کاسکو است و در این حالت بهترین تمرین دهنده همسر شماست چراکه کاسکو به ایشان توجه خواصی داره !
سلام دوست عزيز:smile (180):
بله البته تا 1 هفته پيش الان ديگه پايين روي ميز توي ارتفاع 80 سانتي هستش بايد بگم عسل كه به خونه ما اومد كاملا وحشي و ديوونه بود كارهايي ميكرد كه حتي براي كاسكو بازها هم عجيب بودخلاصه اينقدر قاطي بود كه شروع به قطع كردن پرهاي بالش كرد در اين بين من به مسافرت 5 روزه رفتم و عسل رو پيش يكي ازفاميلمون كه خودش كاسكو داره گذاشتم وقتي برگشتم ديدم بهتر شده وقتي پيش اونها بوده قفسش رو روي ديوار گذاشتن و آروم شده به سفارش همون فاميلمون قفسش رو بعد از برگردوندن به خونه روي ديوار نسب كردم خيلي آروم و راحت تر شد ديگه استرس نداشت از اون روز ديگه با پرهاش هم كاري نداره و خيلي كم باهاشون ور ميره البته بعضي وقتها با قسمتهايي كه ريش شده ورميره كه من سريع حواسش رو پرت ميكنم در كل بهتر شده البته همون طوريكه گفتم الان 1هفته هستش كه دوباره برگردوندمش سر جاي قبليش ببخشيد طولاني شد:smile (222):
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)