سلام
این شقایق سنگی من حالش خوب بود، اما دو سه روزه از این ماده سفیدها می زنه و ترشح می کنه، یه کمی هم کچل شده، اینا چی هستن؟
خودش چرا اینجور شده؟
مریضه؟ اگه آره راه حل؟
نیترات رو ۱۰ هست و نیتریت صفره و فسفات هم ندارم.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام
این بیماری brown jell هست
و متاسفانه مرجانهای تورچ ، همر ، شقایق سنگ ، الگانس را آلوده میکنه
بهتره مرجان را حمام ید بدید و قبل از اون با یه شیلنگ باریک این توده را از روش سیفون کنید
شاید امیدی بهش باشه
من خودم تونستم یه باز یه الگانس را به همین روش نجات بدم
کلا خانواده ایفیلیا ها به این بیماری حساس هستند و خیلی زود از بین میرن ، فقط سعی کنید این توده داخل تانک پخش نشه
موفق باشید
ویرایش توسط Drax777 : 16th December 2014 در ساعت 06:44 AM
سلام
یه اتفاق بد
امشب اومدم خونه دیدم شقایق صبا برعکس افتاده جمع شده و کلاً مرده و یه ماهی تایگر هم داشتم اونم به رحمت ایزدی رفته. شقایق سنگی هم که عکسش رو گذاشتم سفیدیش بیشتر شده، بقیه هم حس کردم دارن مبتلا می شن. شقایق سنگ رو توی یه ظرف جدا شستم، تقریباً گَر شده حیوون، بعد
یه سطل رو توش سه لیتر آب رو با ۵ میل ید قاطی کردم و همه رو جز شقایق بابل رز رو به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه گذاشتم توش، توی خوده آب تانک هم ۲۵ میل ید زدم و یه تست گرفتم خیلی عجیب بود.
نیتریت صفر
نیترات ۱۰
فسفات صفر
آمونیوم و آمونیاک صفر
کلسیم ۵۰۰ !!!!
سختی آب kh ۱۱-۱۲
و pH روی ۹ ثابت.
آب نمک درست کردم فردا عصری ۳۰٪ سیفون کنم، می رم یه coral برایتول هم می خرم.
دوستان و الخصوص اساتید، کسی راه بهتری سراغ داره؟ تاتکم داره از بین می ره...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 17th December 2014 در ساعت 01:09 AM
سلام
متاسف شدم بابت این قضیه
ید اضافش حالت صمی داره و مصرف خود ید به عنوان درمان دستور خاصی نداره برای همین هم من در این مورد چیزی نگفتم امیدوارم مشکل رو با این حمام ید بیشتر نکرده باشی
بهترین کار همون سیفون 30 درصدی به فاصله سه روز هستش
شقایق سنگ رو دیگه تو آکواریوم نزار و همونطور که دوستمون گفت پدها رو هم بشور و بهتره که عوضشون کنی و کار خاص دیگه ای نمیشه انجام داد
مدیا کورال رو هم تهیه کردی طبق دستور روش استفاده کن و بیشتر استفاده نکن
امیدوارم مشکلت حل بشه
send by tapatalk
سلام ، دوسته عزیز ، من فکر میکنم قبلا هم بهتون گفتم که نباید در هیچ کاری عجله کنی و املاح هم بیشتر از مورد استفاده کنی ، ولی شما همه کارهایی که نباید انجام بدید رو انجام میدید و دسته آخر هم دیگه نمیشه کاری کرد، شما چرا همه بدبختارو حمامه ید دادید ، همونططور که جنابه نوروزیم فرمودند. ید زیادیش سمه و خودش باعث میشه تلفات بدی ،، وقتی دوستان میگن آکواریوم باید ثبات داشته باشه یعنی کمترین تغرات در پارامترها و شرایطه آکواریوم رخ بده ، چه نور و چه املاح و چه دما و البته دستکاریه خود تانک ، برخی موجوداتت شاید در اثر استرسهایی که در این چند وقت بهشون ایجاد شده دارن از بین میرن و نمیشه کاریشون کرد و لازم نبودش که شما دوباره به همه موجوداته تانکت استرس وارد کنی ، خود دستکاری کردنه تانگ و اضافه کردنه بی مورد املاح موجب از بین رفتنه تعادل و ثبات در آکواریوم میشه ، من متعصفم که این اتفاق افتاده و امیدوارم شرایط نرمال بشه .
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)