من یه سری یه جا گفتم یکی تو نواب تو باستریا رنگ میکنه میده دست ملت شقایق مکتی رنگ میکنه یه شری شد برام که نگو
این ال ای دی هم قیمتش و اصلا خالی بستم دروغ گفتم خاک بر سرم بشه لطفا مدیریت پست منو پاک کنه پست دوستانم پاک کنه
اشتباه از من بود میپذیرم بعد من فروشنده نیستم لطفا پیام ندید برای خرید فردا من بن میشم اینجا![]()
دوست عزیز واقعیت اینه که قیمت این ال ای دیها برای وارد کننده اش هم بیشتر از اون قیمتی هست که شما گفتید هست ویه فروشنده هم که برای مغازه اش بخواید خیلی بالاتر از قیمتی که شما گفتید هست البته قبلا اینجور نبوده و همین ال ای دیها را چهار ملیون میفروختندولی حالا چون دست زیاد شده سود کمی روی این جنس میکنند ،بنظر من قیمتی که شما گفتید یه جای کار میلنگه یا طرف دروغ میگه ویه جنس دیگه میخواد بهتون بده یا ال ای دی قلابیش هم امده
دوستان، برای 250 وات ال ای دی که بخوایم با کنترلر شنبه مدیریتش کنیم ، چه درایوری نیاز هستش؟
ویرایش توسط brad2016 : 26th February 2016 در ساعت 09:45 PM
درود دوستان- برای تانک پلنت حدود 200 لیتر به ابعاد 95 طول ، 45 عرض و 55 ارتفاع چه نوری پیشنهاد میدید؟ یکی از دوستان گفت 200 وات نور احتیاج داری . یعنی باید 200 تا ال ای دی 1 وات کار کنم ؟
هزینه در چه حدود می شه ؟ ممنون سوالام زیاد شد.
سلام دوستان
تانک من قراره با ابعاد 100*55*60 ساخته بشه که تا 55 آبگیری داره.
با توجه به اینکه خرید ال ای دی از سایت aliexpress بصورت فری شیپینگ هستش ( البته تحویل 2 ماهه) ، قصد دارم تعدادی ال ای دی مارک کری بخرم.
لطفاً راهنمایی کنید که آیا این ترکیبی که انتخاب شده خوبه؟ از روی مدل آکوا سانرایز کپی برداری شده و با توجه به مطالعاتی که داشته ام کمی تغییرش دادم :
20 عدد ال ای دی سفید 5 وات ( 5000 تا 8300 کلوین ) معادل 10300 لومن
20 عدد ال ای دی رویال بلو 5 وات ( طول موج 450 تا 465 نانومتر ) معادل 1100 لومن
8 عدد ال ای دی آبی 3 وات ( طول موج 465 تا 485 نانومتر ) معادل 280 لومن
2 عدد ال ای دی سبز 3 وات ( طول موج 520-535 نانومتر ) معادل 134 لومن
6 عدد ال ای دی بنفش 3 وات ( طول موج 420 تا 430 نانومتر ) حدوداً 84 لومن
2 عدد ال ای دی قرمز 3 وات ( طول موج 520 تا 535 نانومتر ) معادل 220 لومن
توان کل : 254 وات شدن نور : 12118 لومن
حدود 600 تومان هم هزینه ال ای دی ها و پی سی بی 20 میلیمتری خواهد شد
اضافه شده پس از 5 minutes :
این هم لینک مدلی که از روی آن اقتباس شده است :
AQUA SANRISE PLUS A018-R60 (48 LED) - SANRISE, SANRISE - LED LIGHTING - Product Detail - AQACENTA Pty Ltd
لینک کمکی : Qmaven ZT6600 - Zetlight 200w, 649,90 €, www.korallenzucht.eu
سلام
من خیلی سر در نمیارم از سیستم این ال ای دی ها فامیلون مهندس برق هست گفت اطلاعات و نوع و تعداد رو بگیر تهیه کنیم درست کنیم.
من آکواریومم 80.50.60 هست که 55 آبگیری میشه. لطفا یه سیستم نوری بگین درست کنیم که دیگه مشکل نداشته باشیم وقتی ریف گرفتیم/ نوع مارک هرچی که هست رو بگین بدم این درست کنه مرسی از زحماتتون
سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه ال ای دی های سیستم نوره زد لایت 6600 رو عوض کرد؟ مثلا به جای سبزاش ابی بزاری؟ به طور مثال عرض کردم.
دوست عزیز خوبه فقط در مورد نور سفیدتون کلوینش پایین هست بنظر من شما از دو نوع ال ای دی سفید استفاده کنید ۴تا۶عدد ال ای دی ۶۵۰۰تا۸۰۰۰کلوین و۱۴عددال ای دی با کلوین بالای۱۲۰۰۰.وهمچنین باید جوری طراحی کنید که بتونید حداقل شدت نور سفید را کم وزیاد کنید .اگه بقیه را هم بشه که چه بهتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)