سلام دوستان من میخوام سیسنم نور بگیرم x2atiفقط ایران اکواریوم داره و رادیون هم فقط اون مغازه میفروشه شما جای دیگه ای سراغ دارید قیمت مناسب تر و از لحاظ کیفی فرقی باهم دارن این2برند
سلام دوستان من میخوام سیسنم نور بگیرم x2atiفقط ایران اکواریوم داره و رادیون هم فقط اون مغازه میفروشه شما جای دیگه ای سراغ دارید قیمت مناسب تر و از لحاظ کیفی فرقی باهم دارن این2برند
با عرض سلام و وقت به خیر ، دوستان عزیز برای تانک به ابعاد 110*50*70 با سطح آبگیری 65 قصد نگهداری چند ماهی و 2 عدد شقایق را دارم ، و یکی از اقوام نیز برام سیستم نور آن را گفته درست میکنه فقط تعداد و رنگ و وات ال ای دی ها رو باید بهش بدم.امکانش هست کسی از دوستان راهنماییم کنه ؟ ممنون میشم. آیا امکان استفاده از ال ای دی کلاهی در صورت رسیدن به مقدار لومن مربوطه هم هست؟ با تشکر
دوست عزیز برای هر لیتر 30 تا 40 لومن نور لازمه باید تقریبا 12000 لومن نور داشته باشی و با ال ای دی های بالای 14000 کار بشه ترکیب 14000و 20000 کلوین
هر ال ای دی هم معمولا 100تا 110 لومن هست پس 12000 لومن نور میخوام که بهترین شرایط نوریطه که میشه 110 عدد ال ای دی .
خب چند عدد ال ای دی ابی و سفید میخوای .نسبت ال ایدی ابی رویال و ابی معمولی به سفید 1به 2 باشه یعنی ابی زیاد باشه 6تا قرمز و 2تا یووی 420 و 3 عدد بنفش (البته تو این مورد نسبت ابی به سفید دوستان راهنمایی کنن خوبتره)
سلام این ال ای دی ریف پرو دلفیران خوب هست؟ برای تانک ریف میخوام کسی داره راضی هستید ؟
دوست عزیز بنظر من ال ای دی بدی نیست ولی دوستانی مثل اقای فربد که اطلاعات زیادی از ال ای دی دارند نظر خوبی نسبت بهش نداره ولی از لحاظ قیمتی که نسبت به رادیون میکنی میبینید که اصلا نمی ارزد چون الان رادیون خیلی قیمت خوبی نسبت به این ال ای دی ها داره وباید سه تا چهارتا از این نور را بزارید کنار هم که از لحاظ وات به رادیون برسه از لحاظ کیفیت وکارایی هم که کاملا مشخصه که قابل مقایسه نیست ،بنظر من تنها ال ای دی که تو بازار نسبت به قیمتش می ارزه رادیون هست ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ،،،،،،
ممنون رادیون چند قیمته
مدل 170 وات در حدود 2.5 هست. همونطور که آقای شادکامی هم در پست قبل توضیح دادند هم از نظر کیفی بسیار بالاتر هست و هم از نظر قیمتی تفاوت چندانی نمیکنه چون تا جایی که میدونم led دلفیران 47 واتی هست که عملا 4 تاش در بهترین حالت نوری در حد رادیون خواهد داشت که هر یکی رو 750 میده و عملا قیمت معادلش بیشتر از رادیون هم میشه!
ممنون تانک من 150 طولشه 48 عرض یکی کفایت میکنه یا دوتا باید بخرم ؟![]()
ممنون از راهنماییتون من از یکی از دوستام پرسیدم گفت فروشنده به ما 15000 میده حتی حاضره به من 1800 بده ولی من فعلا اوضاع مالیم خرابه بعدشم به لامپ متالم بچسبم برام بهتره خدایی چه خبره چرا این همه روی یه جنس میخوان بخورن تقصیر خود ماست که میریم گرون میخریم همین موج ساز rw اول که امده بود کلی گرون بود دوستان یکم این گرون فروشا رو کنید بزارید جنس ارزون بدن چه خبره اخه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)