سلام من الان کاسکومو اوردم مسافرت من روزی 2 بار میرم غذاشو عوض کنم بیشتر وقت نمیکنم بهش برسم فقط در حد غذا عوض کردن به نظرتون مشکلی براش پیش میاد
سلام من الان کاسکومو اوردم مسافرت من روزی 2 بار میرم غذاشو عوض کنم بیشتر وقت نمیکنم بهش برسم فقط در حد غذا عوض کردن به نظرتون مشکلی براش پیش میاد
ویرایش توسط Shikra : 19th March 2011 در ساعت 12:37 PM
سلام
طوطی تیمنه چشم کرم من دیروز یاد گرفت دست بده. وقتی انگشتمو طرفش دراز میکنمو میگم دست بده یه پاشو میاره بالا انگشتمو میگیره منم یه جایزه بهش میدم. ولی وقتی بدون نزدیک آوردن انگشتم میگم دست بده این کارو نمی کنه. با تکرار هر روز این کار ممکنه با شنیدن دستور دست بده پاشو بالا بیاره؟
الان دیگه کاملا رامه. سر میده. رو دستم میاد. ولی واسه به حرف اوردنش هیچ نشونه امیدواری نمی بینم.پنج ماهه پیشمونه.
هر چی براش سی دی میذارم و خودم براش کلمه بابا رو تکرار میکنم متوجه نمیشه منظورم از این همه تکرار یک کلمه اینه که خودش هم میتونه اون کلمه رو تکرار کنه. یه سری صدایها و سوتهای خیلی سخت بلده که به نظر من در اوردن اون صداها خیلی سخت تر از گفتن کلمه بابا هست.ولی چون صدای گربه صدای دزدگیر و ... رو از کوچیکی یاد گرفته وقتی شروع به سر و صداهای صبحانه یا عصرانش می کنه فقط همونا رو تکرار میکنه. نمی دونم چجوری بهش بفهمونم که اونم میتونه صدای آدمو تقلید کنه و حرف بزنه. شاید مدتی مجاورت با یه طوطی سخنگو بهش بفهمونه که طوطیا حرف هم میتونن بزنن.یا سی دی تصویری حرف زدن یه گاسکو رو براش میذارم شاید جواب بده. یکی میگفت یه مرغ مینا ی سخن گو بذار کنار قفسش اونم از مرغ مینا یاد میگیره.
سلام
معمولا با تکرار آموزش ها کم کم یاد میگیرند که با شنیدن صدا کاری را که میخواهید انجام بدهند ... اما پیشرفتتون خوب بوده تبریک میگم بهتون....
در مورد حرف زدنش ... چیزی نمی تونم بگم جز تمرین زیاد
اگر تمایل به سخنگو کردن پرنده دارید کمک گرفتن از یک پرنده مثل مرغ مینا بهتون کمک نمی کنه
آیا شما تا به حال حرف زدن مینا را دیده اید؟ اگر دقت کرده باشید مینا بین صدای طبیعی خودش یعنی بعد از کشیدن جیغ های مخصوص خودش حرف میزنه ... اگر طوطی شما صداهای حیوانات و دزدگیر را تقلید می کنه احتمال اینکه صدای اون جیغ ها را یاد بگیره بیشتر از اینه که حرف زدنش را یاد بگیره ... به نظرم باز هم خودتون باهاش تمرین کنید بهتر است ... البته این نظر منه ... شاید سایر دوستان نظر دیگه ای داشته باشند ...
بچه ها من شمال هستم؛جاتون خالی؛شاخه ی درخت نارنج واسه کاسکو خوبه؟چه شاخه ای وردارم براش
سلام
پرهای روی بال کاسکوی من بعد از دوره لک که ریخته بود دوباره در امد اما یه حاله ای از رنگ صورتی (قرمز) داره . ایا مشکل خاصی داره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
با تشکر
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)