سلام
این led ها رو در رفیجیوم یا اکواریوم میخوای استفاده کنی؟ من که از این led ها فعلا راضیک تمام شقایق سنگ و قارچ کامل باز میشن و نور یک دستی هم داره فقط شما از چه مارکی تهیه میکنید؟
سلام
این led ها رو در رفیجیوم یا اکواریوم میخوای استفاده کنی؟ من که از این led ها فعلا راضیک تمام شقایق سنگ و قارچ کامل باز میشن و نور یک دستی هم داره فقط شما از چه مارکی تهیه میکنید؟
من تو قابم دوتا لامپplاكتنيك دارم كه از نورش راضي نيستم ميخوام جاشو با ال اي دي عوض كنم
تو تهران دوتا مارك بيشتر نيست يكي اديسون ويكيم سئول كه تفاوتي تو قيمت و كيفيت ندارن
من سئول كره رو گرفتم قبلشم رو رفيجيومم استفاده كردم ازش بد نبوده
البته اينو بگم من فقط ابيشو دارم ميگيرم و نور اصليم متال14000هستش
باشه مشكلي نداره رفتم حتمن ميگيرم
این led ها نزدیک 300 تومن در اومده .اگه اطلاعات دقیقتر خواستید در پست خصوصی براتون کامل توضیح و منبعشو هم میگم .البته هنوز برای ریفها صد در صد خودم ازمایشش کامل نشده فعلا که خیلی خوب جواب داده اما یک ماهی بگذره ببینم همچنان ریفها خوب باز میشن مثل الان یا نه!( هر چند بعید میدونم اتفاق بدی بیوفته الان 2 هفته فکر کنم شده ریف گذاشتم)
عكس از نمايه كلي
![]()
خیلی خیلی خوشگله . تبریک می گم
بی نظیر و البته فوق العادست.....
واقعا زیبا و خیره کننده است .( ادم حسودیش میشه :54: ان شاء الله سالم و پر رونق باشه) اما در مورد تنوع ماهی به نظرم کمه ! :65: تحرک و جنب وجوش ماهی ها در این بهشت بینظیر زیبایی رو دو چندان میکنه البته شاید در عکس اینطور هست و ماهی ها قایم شدن؟ابعاد تانکتون چقدره؟ چینش ریفها عالیست . در کل خوش به حالتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.