اره شاهین عزیز منم موافق دوست گلم اقای بهمنش هستم
اینطوری خیلی بهتره
اره شاهین عزیز منم موافق دوست گلم اقای بهمنش هستم
اینطوری خیلی بهتره
ممنون دوست عزيز
الان تويه اكواريومم خيلي تغيير كرده بزودي عكسايه جديدشو ميزارم
اينيم كه ميبيني تمام زحمتاشو همين محمد صادق كشيده جا هم داره ازش تشكر كنم
راستش اونموق كه تو اكواريومم زياد لايو راك نداشتم هي نميتونستم بزارم تو رفيجيوم هي درش بيارم بزارم تو تانك به همين خاطرسلام دوست عزیز
اول که ورودتون رو به جمع دوستان پارسی پتی تبریک میگم
بعد هم اط همین الان پیشاپیش تبریک میگم اکواریمتون رو و پیش نهاد می کنم تو تالار عکس یه تاپیک ایجاد کنید و گام گام به گام مراحل رو به همراه عکس اونجا توضیح بدید اینجوری خیلی عالی میشه دوستان هم نظر میدن اونجا و با همکاری و همفکری یه تانک خیلی بهتر درست میشه و با توجه به تجربیات دوستان در هزینه ها هم صرفه جویی میشه بعد هم تجربه ی ساخت شما میمونه برای دوستانی که بعدا میخان اکواریم راه بندازن
موفق باشید
امیدوارم تو پارسی پی حسابی خوش بگذره بهتون
راستی مهدی جان اون ماندارینه که تو ریفیجیم بود چی شدش؟ به تانک اصلی منتقل شد یا فروختیش؟
به خاطر تغذيه بد لاغر شد وبعدشم مرد . ماهيه خوشكليه الان حدود60كيلو لايوراك دارم ايشالا يدونه ديگه ميگيرم
خواهش می کنم شما لطف داردید،مهدی جان من کاری نکردم همش زحمات و تلاش های خودتون بوده که واقعا هم عالی بوده
انصافا خسته نباشید
پیشا پیش مبارکه
پیش نهاد می کنم این بار آبیش رو بخرید
البته خوب سلیقه ای هستش ولی به نظر من آبیش فوق العاده زیباس اگه یه ابیه نر گیرتون بیاد خیلی عالیه
صادق جان نر ماده گیشو از باله هاشون معلومه؟
عكس سامپم كه خونه اولش پده تو خونه دوم و سوم مديا دارم اسكيمرم هم تو خونه سوم هستش (مديا هم سوپيركس سرا و ساب استارپرو ايهايم)
خونه چهارم كوچيكه اولش فيلتر فسفات و سيليكات توش بود با بخاري كه الان دوتا فيلترو در اوردم و بخاريم تو خونه اوله الان خاليه خونه چهارم
خونه پنجم واترپمپ توشه كه ابو برميگردونه به تانك و خونه اخرمم كه رفيجيومه كه ابش از تانك اصلي مياد و ميريزه تو خونه واترپمپ
![]()
سلام مصطفی
راستی نور اکتنیک چکار کردی
ردیف کردی یا نه هنوز؟
هنوز نه ولي دارم رديف ميكنم رفتم يه چنتا ال اي دي گرفتم با هستينگ پولم تموم شد نتونستم درايورشو بگيرم
اونم بگيرم راش ميندازم فعلن از مهتابي اكتنيكام دارم استفاده ميكنم تا ال اي دي رو رديف كنم
درستش كنم عكساشو ميزارم .
ال ای دی دونه چند گرفتی چند وات ؟
خواستی برای دراورش بری یک امار به منم بده :smile (249):
ابي گرفتم دونه ايي 2200تومن 3وات هست دوتا هستينگ اندازه جايه لامپ plها هم گرفتم دونه ايي6000تومن
هوا يكم خوب بشه وسط روز ميرم قبلش زنگ ميزنم بهت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.