اگه تسمه از بالا و پایین داره بنظر من کافیه حالا دیگه خودتون میدونید
در مورد مهتابی هم بهترین مهتابیه دنیا ATI هست
شما فکر کنم باید حداقل 6 تا مهتابی بزاری که اگه من باشم 8 تا میزارم
ترکیبش هم والا باید نسبت به چیزی که میخوایید نگه دارید تایین بشه
دوستانی که تو نواب حرفه ای مهتابی میفروشن ( نمیتونم اسم فروشگاه رو بیارم ) ولی فروشگاه خیلی بزرگیه اونجا کامل راهنماییتون میکنن
ممنونم آقا صادق، هزینه این 6 تا مهتاب حرفه ای با قاب چقدر میشه حدودا؟
سلام دوستان!
میخوام تصاویر لوازمی رو که خریدم، به همراه قیمت و مشخصاتش بگم
نمک تروپیک مارین، ویژه ریف، بسته 25 کیلویی، 370 هزار تومن، کیلویی 15 تومن، محصول آلمان، واردکننده: ماهیران
![]()
واتر پمپ آتمن 107، با قدرت 5000 لیتر در ساعت و حداکثر ارتفاع 5 متر، بدون صدا، با شافت سرامیکی، 200 هزار تومن
البته من علاقه زیادی به خرید واتر پمپ و بخاری مارک دار گرون ندارم! چون فرق زیادی با مارک های سطح متوسط نداره و فقط پول برندشو میدیم! البته نظر شخصیمه! مثلا واتر پمپ ریف اختاپوس با همین قدرت نزدیک 800 تومن!!!
![]()
بخاری ماهیران مدل ma760، که با کیفیت ترین بخاری ماهیرانه، 500w، با خطای 1 درجه سانتی گراد، با روکش محافظ، 48 هزار تومن48 هزار تومن
قبل از آشنایی با اساتید، من اقدام به خرید سرامیک کردم، و بعدا متوجه شدم استفاده از سرامیک و... منسوخ شده، ولی به هر حال من 5 بسته خریدم!
مارک اوشن فری که همراهش، یه باکتری ساز هم داره!!! حدودا 700 گرم، روی بسته نوشته برای 300 تا 500 لیتر آب، از 5 بسته استفاده کنید، قیمت هر بسته 25 هزار تومن
![]()
دوستان یه مطلب راجع به همین سرامیک ها خوندم که به نظرم جالبه، براتون عینا نقل میکنم:
منبع متن و تصویر: امروزی
این محصول چند وقت پیش به دستم رسید و برای اینکه از وجود باکتری های داخل این ویال مطمئن بشم یک قطره از این محلول رو رنگ امیزی گرم کردم و زیر میکروسکوپ دقیقا باکتری های باسیل شکل ( میله ای ) گرم منفی ( صورتی ) رو مشاهده کردم.سعی کردم روی محیط های کشت روتین باکتری ها رشدش بدم ولی به هیچ عنوان رشد نکرد و دلیلش هم اینه که این باکتری ها فقط از امونیاک و مواد حاصل از اون استفاده میکنن.
![]()
دوستان واسه موج ساز چه نظری دارین؟ خواهشا کسانی که اطلاع دارن راهنماییم کنن، چون میخوام همین هفته تهیه کنم.
مدلی که انتخاب کردم و بودجه م بهش میرسه موج ساز جیبائو (جیکود) rw کنترلر هستش ولی تو تعداد و قدرتش موندم...
دو تا rw 8
یه دونه rw15
یه دونه rw8 با یه دونه rw15
یه دونه rw20
و یا...
میخوام در آکواریوم شقایق ها رقص بکنن، نه اینکه همش به یک طرف خم بشن! آیا برای این کار حتما باید از دو موج ساز استفاده بشه، یا یه دونه موج ساز کنترل دار که قطع و وصل میشه کافیه؟ اگه راهنماییم کنین خیییلی کمکم میکنین!!!
مشخصات آکواریوم : 130 (طول) * 55 (عرض) * 65 (ارتفاع)
ممنون
ان شا الله تصاویر سیستم نور LED دست سازم رو، که مشخصاتش رو قبلا تو همین تاپیک گفتم، بزودی قرار میدم. فروشنده گفت 10 هزار کلوینه!
موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)