دوستان اقلامی که باقی مونده تو 1 عکس براتون میزارم + مدیاها و سنگ و گیاها و درختچه و نور که تو عکس نیست فقط افرادی که در این پست لایک کردن و پوست کذاشتن در اینجا میتونن
خریداری کنن و به قیمت باورنکردنی برای جبران محبتاشون ممنون هرکی از هرچی نیاز داره بگه در موردش توضیح میدم ممنون![]()
سلام آقا
خیلی ناراحت شدم . بجای شما بودم - لوازم رو نمیفرختم چون بعدا دوباره بخوای بری سراغش - چند برابر باید پول بدی . نکن این کارو
بزار یه مدت بگذره - بعد دوباره شروع کن . اشکال کارت رو پیدا کن و سعی کن دفعه بعد بهتر و محکمتر درستش کنی . دست نگه دار . وسایل رو نفروش
ازت خواهش میکنم![]()
من روی آکواریوم گیاهی حساسیت دارم . کاش هم محلیتون بودم و تانکت رو با تمام لوازمت نگه میداشتم تا بری سربازیو به سلامتی برگردی اونوقت تانکت رو بهت تحویل میدادم
پس به امید خدا بعد از سربازی با قدرت بیشتری شروع کن
موفق باشی عزیز
این مخزن زیباست چون شما با جون و دل براش مایه گذاشتید و سلیقه بخرج دادید تا این شده. . کاش کمی صبوری خرج کنید و تعمیرش کنید. ما هم در عوض نانو مخزن زیباتون رو باز هم میتونیم ببینیم.![]()
سلام متاسف شدم بابت اتفاق ..
پیشنهاد میکنم همه رو نگه دار .. همین ها رو 2 سال دیگه از سربازی برگشتی باید 1 میلیون پول بدی در صورتی که نهایتا 100 تا 150 تومان دستت رو میگیره ..
واقعا لنگ این پولی که بفروش هیچی ..
وگرنه نگهدار .. همین الان من پمپ هوا و بخاری دارم از هر کدوم 4 یا 5 تا ..
پمپ هوا رو زمانی داشتم که هیلا رو میدادن 6500 الان 37 تومانه ..
بخاری رو 12 تومان گرفتم الان زیر 30 تومان نیست ..
اشتباه نکن .. بریز تو یه کارتن نگهدار ..
سلام
من تمام مکمل ها تون رو خریدارم.
دوستان کود مایع برای اقا داوود(xmen3000) کنار گذاشته شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)