با سلام
تو یه جا خوندم که تایلندیا از یه برگ مخصوص برای فایترها استفاده می کنند علتش هم علاقه فایترها به این برگ بود و البته نوشته بود که ph آب رو هم تنظیم میکنه و یه محیط عالی برای فایتر درست می کنه، شاید همین برگ بود شایدم استفاده از برگ بادام هم همین علت رو داره
میثم![]()
برگ بادام هندی در ماهیان بتا باعث قوی شدن و پرخاشگر تر شدن نیست. این برگ نر و ماده رو ترغیب به تخم ریزی می کنه. از اونجایی که ماهی فایتر آشیانه ی حبابی درست می کنه، قرار دادن برگ باعث میشه که هم عمل تخم ریزی تسریع بشه و هم آشیانه ی حبابی در زیر این برگ ساخته بشه و بدین ترتیب تا زمان هچ شدن تخم ها برگ بخاطر قرار گرفتن روی حباب ها به زیر آب نمیره و از اونجایی که این برگ خاصیت ضد قارچی هم داره باعث میشه تخم ها رو قارچ سفید نکنه. ( بسیـــــــــــــــــــار جالب )
سلام ...
ممنونم
این برگ رو کجا میشه پیدا کرد؟بعید میدونم عطاریها داشته باشن!
جایگزینی برای این برگ هست؟
به نظرتون میشه قبل از انداختن ماهی در تانک تکثیر ، تانک رو با ازن اماده سازی کرد؟
با تشکر
برای اطلاعات بیشتر در مورد برگ بادام هندی تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید:
http://www.parsipet.ir/thread11553.html
بعید می دونم جایگزینی این چنین با تمام خاصیت های برگ بادام هندی یافت بشه.
در مورد آماده سازی با ازن اطلاعاتی ندارم. سرچ هم زدم چیز قابل توجهی نیاورد.
واسه غذای لارو ها میتونیم از ریف امین استفاده کنیم چون ماله اب شیرینم هست و محصول جدید مارینه بنظرتون میشه
سلام ...
دوستان به نظرتون میشه بجای برگ بادام هندی از بلک واتر آزو استفاده کرد؟
میشه در مورد روتیفر اطلاعات بدین؟
دوست عزیز میتونید تو تایپک
تکثیر وپرورش روتیفر
یک سری بزنبد
دوستان میخواستم ازتون یه نظر بپرسم به نظر شما اگه توی ظرف زیر یه چیز کوچیک بذارم وسطش وماهی ماده ای که فکر کنم آمادست رو بندازم یه طرف ونرش رو هم یه طرف میشه تکثیر کرد؟
دلیلم برای اینهمه کوچیک بودن ظرف اینه که ماهی ماده بیشتر بتونه نر وببینه.چون نره توی یه جای دیگه بود.قبلا هم همینکارو کردم توی دوتا لیوان جدا اما متاسفانه وقتی مدرسه بودم ماده توی لیوان تخم ریخته بود ونره م اسپرمش رو توی لیوان خودش وهیچی گیر ما نیومد.حالا به نظرتون اینطوری جواب میده.راستی من ترجمه ی آقا مهرداد رو هم خوندم،میدونم زده بود تانک حداقل45لیتر باشه.اما فایتر ماهیی هست که حتی توی یه چاله ی کوچیک توی مزارع برنج میتونه تولید مثلانجام بده
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)