سلام دوستان
من تا حالا چند بار ماهی فایتر و گورامی را تکثیر کردم اما متاسفانه بعد از گذشت چنروز همه بچه ماهی ها میمیرن
برای تغزیه هم از آب زرد استفاده کردم هم از آب سبز
اگر کسی تجربه داره لطفا منو راهنمایی کنین
سلام دوستان
من تا حالا چند بار ماهی فایتر و گورامی را تکثیر کردم اما متاسفانه بعد از گذشت چنروز همه بچه ماهی ها میمیرن
برای تغزیه هم از آب زرد استفاده کردم هم از آب سبز
اگر کسی تجربه داره لطفا منو راهنمایی کنین
بهترین و با ارزش ترین غذا برای نوزادان، آرتمیا هست. به راحتی می تونید آرتمیا هچ کنید و به نوزادان ماهی تون بدید.
ممنونم از پاسخون
ولى فکر نمىکنم براى پرورش ارتمىا مقرون به صرفه باشه
همونطور که فرمودید الان کلا تکثیر و پرورش با قیمت ارتمیا واقعا مقرون به صرفه نیست
یک مدل هست که میگن امریکاییه و واقعا عالیه که قیمت 450 گرمش 130 تا 140 هزار تومنه
حالا لاوری که 1 ماه باید با ارتمیا تغذیه بشه بعد از سایز شدن چند بفروشی که هم هزینه هات بر گرده هم سود ببری
بفکر هیچ جایگزینی هم نباشید چون در این صورت تلفات تون میره بالا
یک مشکل بسیار بزرگ وجود داره و اونم اینه که لارو فایتر به راحتی نمیتونه آرتمیای حتی 1 ساعت هچ شده رو هم بخوره چون براش درشته! واسه اینه که اعلب میمیرن
تنها راه 100% عملی استفاده از روتیفر یا همون آب سبزیست که شما استفاده کردید...ببینید علت چی بوده که موفق نشدید تمام تکثیر کننده ها چند روز اول رو با روتیفر سر میکنند
موفق باشید
با سلام و تشکر از بابت مقاله مفیدتون...
ببخشید مگه برای مثلا 500 تا لارو فایتر چند گرم آرتمیا لازمه؟( برای 1 ماه )
1 سوال دیگه هم داشتم ... فایتر هم نژادهای مختلف داره؟ کدوم نژادش برای تکثیر مناسبه؟
با سلام وخسته نباشید
می خواستم ببینم چه گیاهانی برای ماهی فایتر مفید وکدام مضر است
ممنون![]()
انتخاب با شماست
فرقی نداره برای ماهی فایتر!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.