حرفتون رو قبول دارم ولی من این پارت اول رو که از دریا آوردن برام هر موقع وارد میکردم همین میشد پس بهتر بود خودش به تولید آمونیاک کمک کنهانقد گفتيد داره گرون ميشه كه امروز يكم ارزون شد با يكي از دوستام كه تو اين زمينه فعاليت ميكنه صحبت ميكردم ميگفت بين1350تا1400ثابت ميشه قيمتش اتفاقن ما هم كارمون تو همين زمينه طلا جواهره .بيشتر جواهر فروشيا به خاطر نشكن بودن اين شيشه نسبت به شيشه معمولي ازش تو ساخت ويترين استفاده ميكنن تو زمان سيكل مقدار امونياك و نيتريت بالا ميره و باعث از بين رفتن موجودات داخل حفره هايه سنگها ميشه كه به همين خاطر ميگن تو زمان طي شدن سيكل لايوراكو داخل اكواريوم قرار نديد چون واقعن اسيب جدي ميبينه سنگاتونولی پارت بعدی یا اصلی مستقیما از یک تانک آبشور با وضعیت پایدار وارد میشه نظرتون چیه؟
اقا مبارک باشه خیلی خوشکل شده فقط یه سوال تاج رو روی شیشه گذاشتین؟
درسته توليد امونياك ميكنه ولي چون سيكلتون تموم شده اين امونياك سريع تبديل به نيترات ميشه
كه كمتر سميه و اسيب اونطوري نميتونه بزنه(اينو در نظر بگيريد وقتي موجودات داخل سنگاتون كه
كم هم نيستن از بين ميرن به اين زوديا ديگه بر نميگردن )
خيلي از ماهياي اب شور برايه تغذيه نياز به همين موجودات داخل سنگا دارن
جريان مرغ و تخم مرغ شده براي همين من دو بخش كردمدرسته توليد امونياك ميكنه ولي چون سيكلتون تموم شده اين امونياك سريع تبديل به نيترات ميشه
كه كمتر سميه و اسيب اونطوري نميتونه بزنه(اينو در نظر بگيريد وقتي موجودات داخل سنگاتون كه
كم هم نيستن از بين ميرن به اين زوديا ديگه بر نميگردن )
خيلي از ماهياي اب شور برايه تغذيه نياز به همين موجودات داخل سنگا دارن
من با اقايه مرادي صحبت كردم برايه اضافه كردن لايوراك ايشون فرمودن بزار بعد از اتمام سيكلت
فقط برايه اينكه سيكلت شروع بشه ميتوني از يه تكه لايوراك استفاده كني بعد از اتمام سيكل هم
شما بايد به طي چند دفعه سنگارو وارد كني كه ميزان اين مواد سمي بالا نره
مرسي إز لطفتون همين كارو ميكنم
کلا 3 روش مرسوم هست برای شروع سیکل
1- استفاده از گوشت میگو ( یعنی همون میگویی که می خوریم) این روش به علت الودگی هایی که ممکنه با خودش بیاره تو تانک چندان توصیه نمیشه
2- استفاده از غذای ماهی : یه این صورت که برای شروع سیکل یه مقدار غذای ماهی وارد اب میکنن تا اون غذا تو آب تولید آمونیاک کنه و سیکل شروع شه که خوب این روش به خاطر اینکه غذای آماده ماهی معمولا آلودگی جانبی به همراش نداره ( نسبت به استفاده از میگو ) خوب هستش
3- استفاده از یه تیکه ی کوچیک لایو راک که معمولا روش محبوبی هست البته اون یه تیکه کویچ خوب یه مقدار آسیب می بینه ولی خوب چون لایو راک کوچیک هستش مشکل زیادی نیست و میشه ازش صرف نظر کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.