سلام
اول که مبارکه
انشالله که یه تانک خیلی زیبا بشه به زودی
این گام به گام سازی ها خیلی خوبه و خیلی به اعتلای کیفی سایت کمک می کنه
ازتون به خاطر این کار کمال تشکر رو دارم
موفق باشید
سلام
اول که مبارکه
انشالله که یه تانک خیلی زیبا بشه به زودی
این گام به گام سازی ها خیلی خوبه و خیلی به اعتلای کیفی سایت کمک می کنه
ازتون به خاطر این کار کمال تشکر رو دارم
موفق باشید
فکری برای دکور میز کردید .
تاج براش میزاری؟
بیشتر منظورم کیلو ماسه نبود چند سانت شد ؟
مرسی از توجهتون
سیستم نور رفریجوم 25 تومن(عکس هم چشم میزارم)
سیستم نور اصلی تانک 300 هزار تومن(شامل 4 تا t5 با قاب مجزا و یک متال با پایه قابل تنظیم)
سیستم مون لایت smd متری 14000 تومن و یک آداپتور 12 ولت هم 4 هزار تومن
سیستم کنترل روشنایی 3 تا تایمر مکانیکی و یک رله کنتاکتور مجموعا 70 هزار تومن
از سامپ و رفریجوم هم عکس میزارم حتما
آقا مهدی این شیشه مخصوص جواهر فروشی ها هست و من با توجه به اینکه خیلی به آکواریوم جلوه میداد انتخاب کردم از لحاظ قیمت فکر کنم متری 3 برابر فلوت قیمتشون هست در حد متری100 هزار تومن فکر کنم شده باشه
در مورد لایو راک هم من نصفشو بعد 36 ساعت و نصف دیگشو بعد یکهفته اضافه خواهم کرد فکر میکنید ایراد داره؟
سلام
بازم مبارکه
اگه لایو راک رو تو سیکل اضافه کنید ممکنه یه مقدار آسیب ببینه
بهتره بزارید تا سیکل طی بشه بعد اضافش کنید البته احتمالا مجددا سیکل رو به هم میزنه و دباره باید زمان بزارید ولی خوب اینجوری بهترحفظ میشه
در مورد نور مون لایت هم به نظر من با این عکسی که شما گذاشتید حتی 20 سانتی متریش هم زیاد میاد!!!!! ( البته خوب باید تست کرد و دید چطور میشه)
مون لایت باید جوری باشه که فقط یه هاله خیلی کم رنگ تشکیل بشه!
از اینکه اینقدر با اطلاعات و اصولی کار رو شروع کردید واقعا خوشحالم و صمیمانه براتون آرزوی موفقیت می کنم
انقد گفتيد داره گرون ميشه كه امروز يكم ارزون شد با يكي از دوستام كه تو اين زمينه فعاليت ميكنه صحبت ميكردم ميگفت بين1350تا1400ثابت ميشه قيمتش
اتفاقن ما هم كارمون تو همين زمينه طلا جواهره .بيشتر جواهر فروشيا به خاطر نشكن بودن اين شيشه نسبت به شيشه معمولي ازش تو ساخت ويترين استفاده ميكنن
تو زمان سيكل مقدار امونياك و نيتريت بالا ميره و باعث از بين رفتن موجودات داخل حفره هايه سنگها ميشه كه به همين خاطر ميگن تو زمان طي شدن سيكل لايوراكو داخل
اكواريوم قرار نديد چون واقعن اسيب جدي ميبينه سنگاتون
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)