سلام.الان اومدم خونه ولی دیدم هیچ تخمی متولد نشده وچیز جالب تر اینکه صدای جیک جیک هم نمیومد.
تخم ها رو که نگها کردم (با فلاش گوشی)تخم هایی که حدود یازده روشون بود تقریبا یه عضوهایی از جوجه دیده میشد وتخم دیگه که بزرگتر بودهم همینطور.
اما تخمی که امروز باید بدنیا میومد هیچیزی دیده نمیشد که وقتی تخم رو چرخودنم ودیدم دیدم که اندازه ی 40درصد تخم فضای خالیه وبقیش کاملا سیاه(یعنی نور از 40 درصد عبور میکرد ومعلوم بود که اون قسمت هواست)ولی بقیه ی قسمت های تخم هیچی دیده نمیشد!
تو عکسی که تو تاپیک کندلینگ گذاشتم جوجه تو روز 17ام حجم بیشتری از تخم رو اشغال کرده بود اما تو این عکس کتره.احتمال داره که مشکلی برای جوجه داخل تخم بوجود اومده باشه؟
همه ی تخم ها تمیز هستن وبه هیچ وجه کوچکترین ترک ویا کثیفیی روشون دیده نمیشه
برای توضیح بیشتر:عکس روز هفدهم رو میبیندید.فقط اون قسمت سفیدی خیلی بیشتر شده وحدود چهل درصد تخم رو گرفته
![]()
سلام.. دوستان پرورش دهنده میشه عکس چند تا از قفس های پرورشتونو بذارین...
قفس زیاد خونه دارم... مخصوص قفس قناری از این دو تیکه ها(که یه دیواره میخوره وسطشون و میشه 2تا قفس چسبیده به هم)
میخوام ببینم چطوری لونه وصل کنم بهش یا کلا خوبه برا عروس یا نه؟
سلام.اگر یادتون باشه همزمان باعروس های خودم یک جفت عروس دیگه هم خریدیم که اونموقع ماده توی لونه خوابیده بود ونر بیرون لونه وای میساد ویه وقتهایی هم نره میرفت داخل.صاحب قبلی گفت که جفتگیری کردن وطی چند روز تخم گذاری میکنن.اما الان بعد گذشت بیشتر از یک ماه هنوز هیچ خبری از تخم گذاری نیست.مشکل از چیه؟جابجایی میتونه این همه وقت تخمگذاری رو عقب بندازه؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)