سلام بر دوستان خوبم من 1 قفس 27*37*30 دارم که 2 جفت فنچ دارم میتونم داخل همین قفس برا هر 2 جفت لانه بگذارم؟
سلام.
من میخوام یه اطلاعات کلی بر اساس تجربه ی خودم بهت بدم امیدوارم بدردتون بخوره.
نگه داری از فنچ هیچ دردسر و مشکلی نداره
فنچ اگه داخل قفس بزگ نگه داری بشه خیلی بهتره
شاید خیلی جاها دیده باشید که میگن به فنچاتون تخم مرغ ابپز و تخم خلفه دانه بدید تا زود تر اماده تخم گزاری بشن ولی به نظر من اگه خود فنچ مشکلی نداشته باشه غیر از ارزن به هیچ چیز دیگه ای نیاز نداره.
فنچ ها در مواقعی ای که تخم دارن زیاد نباید ازیتشون کرد ولی این به این معنا نیس که حتی واسه عوض کردن کردن اب و دونشون بخواید بترسید از این که دیگه رو تخمشون نخوابند
من خودم فنچ داشتم که تخمهاش رو با دست برداشتم و منتقل کردم به یه لونه ی دیگه که متعلق به یه جفت فنچ دیگه بود و اون تخم ها بدون هبچ مشکلی باز شدن یا حتی گاهی اوقات برای اینکه ببینم چندتا تخم در لونه وجود داره و یا تخم ها تبدیل به جوجه شده یا نه دست تو لونه کردم
اگه فنچ هاتون از پنج یا شیش تا تخم بیشتر گذاشتن نباید انتظار داشته باشید که موفق به باز کردن همشون بپشن.
فنچ موقعی که تخم داره نیازی نیست جاش رو تمیز کنید(پرنده ی حساسی نیست که بخواد مریض بشه)
من با همین روش خودم موفق بودم و همین الان با اینکه سی چهل تا از فنچ هامو فروختم ولی بازم دهتا فنچ دارم که برام تخم و جوجه میکنن..
در کل زیاد حساسیت به خرج ندید
http://up.parsipet.ir/uploads/DSC-0279[1]_54dda.jpg
![]()
ویرایش توسط اشکان11 : 26th January 2015 در ساعت 08:32 PM
سلام
فنچ های من دیروز همانطوری که گفتم یه تخم کرده بودن امروز هم یه تخم سینی کف قفس رو جرعت ندارم عوض کنم کثیف شده چیکنم؟
اون جهتی که سینی رو باید بکشم بیرون پاشه میز برخورد میکنه و کلا امکان بیرون آوردن سینی نیست مگر اینکه قفس رو بلند کنم بگیرم دستم تا سینیش رها بشه بیاد بیرون
اگه تمیز نکنم مشکل به وجود میاد ؟
گندم خریدم میخوام جوانه درست کنم واسه مرغ عشق هام به اینا هم بدم بخورن؟
چطوری جوانه گندم رو مورد مصرف قرار میدن باید له کنم؟ یا درسته؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)