سلام دلایل مختلفی مرگشون میشه گفت . تغذیه . مکان . ترس . اب . دما . هوا . بیماری ها ...در انجای که پرنده هست باعث استرسش نمیشهسلام دوستان یه 1-سوال چرا فنچ های من دارن دونه دونه میمیرن امروز بعد از ظهر فنچ ماده که در دوره استراحت بود و تا 1ساعت قبل اینکه متوجه بشم مرده کالا سرحال بود2-تنها فنچ نری که برام مونده رفتار عجیبی داره خوب غذا میخوره کاملا سرحاله و زیاد جنب و جوش داره و زامانی که از شاخه به شاخه دیگر میره سرش رو ازبالا برمیگردونه و به پشت نگاه میکنه؟خیلی زیاد این کار رو میکنه ؟
سلام دوستان فنچ های من تخم مرغ اصلا نمیخورن نوک میزنن ولی بعد دو ساعت میبینی فقط نوک نوک شده اصلا از تخم مرغه کم نشده
الان 2 ماه و نیمه دارمشون هنوز تخم نزاشتن
http://up.parsipet.ir/uploads/DSC-0255.jpg
به توصیه شما لونه شون رو برداشته بودم تازه سه روز پیش لونه گذاشتم براشون
سلام و خسته نباشیدسلام دوستان فنچ های من تخم مرغ اصلا نمیخورن نوک میزنن ولی بعد دو ساعت میبینی فقط نوک نوک شده اصلا از تخم مرغه کم نشده
الان 2 ماه و نیمه دارمشون هنوز تخم نزاشتن
http://up.parsipet.ir/uploads/DSC-0255.jpg
به توصیه شما لونه شون رو برداشته بودم تازه سه روز پیش لونه گذاشتم براشون
سفیده تخم مرغ رو رنده کنید بذارید کف قفس و ارزون رو ور دارید تا گشنه شدن بخورن
تخم گذاشتن هم معلوم نمیشه کی اماده میشن تخم بذارن زمان دقیقی نداره
سلام، دوست عزيز زمانى كه دوتايى ميرن ، تخمها رو با هم تقسيم ميكنن روشون ميخوابن، اگر داخل لونه رو ببينى ، تخمها دوتا دوتا پراكنده هستن،
ولى زمانى كه تك تك داخل ميرن، روى همه تخمه ميخوابن..
البته من مدتيه تاپيكهارو نخونده بودم، الان ديگه ظاهرا تخم وجود نداره،... ولى براى تجربه هاى بعدتون استفاده كنيد.
ارسال با موبايل
ویرایش توسط Pedramnq : 26th January 2015 در ساعت 10:24 AM
همین امروز ببیدار شدم از خواب (قفس بالای سرمه )خواستم بقایای میوه ای که دیروز گذاشته بودم رو بردارم دستم رو رد کردم تو قفس یکم ترسیدن فنچا ولی برش داشتم دیدم تو لونه یکیشون تخم هست بعد با توجه به اینکه گفتن تو دوره تخم گذاری طرف قفس نرین چبکنم ؟ من ترسوندمشون
حالا چی میشه؟
الان امروز یه تخم گذاشته
آب و ارزنشون رو چطور عوض کنم ؟
سینی زیرشون کثیف شده اونو چطوری؟
چی بدم و چطور بدم بخورن؟
سلام مشکلی پیش نمیادهمین امروز ببیدار شدم از خواب (قفس بالای سرمه )خواستم بقایای میوه ای که دیروز گذاشته بودم رو بردارم دستم رو رد کردم تو قفس یکم ترسیدن فنچا ولی برش داشتم دیدم تو لونه یکیشون تخم هست بعد با توجه به اینکه گفتن تو دوره تخم گذاری طرف قفس نرین چبکنم ؟ من ترسوندمشون
حالا چی میشه؟
الان امروز یه تخم گذاشته
آب و ارزنشون رو چطور عوض کنم ؟
سینی زیرشون کثیف شده اونو چطوری؟
چی بدم و چطور بدم بخورن؟
اب و ارزون رو دستتون رو بکنید داخل قفس
سینی زیرش رو هم روزنامش رو عوض کنید بعدش که تخم ها جوجه شد قفس رو کاملا تمیزش کنید
منظور از اینکه طرف قفس نرین این هستش که زیاد دست به قفس نزنید
تو این دوره کتان و ارزن و اب تازه بدید وقتی جوجه ها باز شدش
به تغذیشون برسید
ویرایش توسط pouya112 : 26th January 2015 در ساعت 11:33 AM
من از اول روزنامه پهن نمیکردم الان سینیش رو دربیارم ببرم بشورم؟ روزنامه بندازم بعد بزارم؟سلام مشکلی پیش نمیاد
اب و ارزون رو دستتون رو بکنید داخل قفس
سینی زیرش رو هم روزنامش رو عوض کنید بعدش که تخم ها جوجه شد قفس رو کاملا تمیزش کنید
منظور از اینکه طرف قفس نرین این هستش که زیاد دست به قفس نزنید
تو این دوره کتان و ارزن و اب تازه بدید وقتی جوجه ها باز شدش
به تغذیشون برسید
اصلا سینیش تو موقعیتی نیست که بدون تکان دادن قفس بشه درش بیارم
موقعیت قفس هم رو یه میزه که یه متر از سطح زمین ارتفاع داره
اون یکی جفت ها هم میان به لونه این که تخم گذاشته سرک میکشن دو بار هم دیدم رفت توش ببینه تخمه چی هست چه شکلیه
الان باید آب و سینیش رو بشورم چی کنم
سینی زیر قفس رو یواش بکشید بیرون،بشورید دوباره بذارید انقد هم حساس نیستنمن از اول روزنامه پهن نمیکردم الان سینیش رو دربیارم ببرم بشورم؟ روزنامه بندازم بعد بزارم؟
اصلا سینیش تو موقعیتی نیست که بدون تکان دادن قفس بشه درش بیارم
موقعیت قفس هم رو یه میزه که یه متر از سطح زمین ارتفاع داره
اون یکی جفت ها هم میان به لونه این که تخم گذاشته سرک میکشن دو بار هم دیدم رفت توش ببینه تخمه چی هست چه شکلیه
الان باید آب و سینیش رو بشورم چی کنم
یکی از بدی های نگه داشتن گله یی همین هستش بقیه جفت ها به لونه هم دیگه سرک میکشن
و باعث درگیری میشه بعضی اوقات
سلام دوستان فنچ های من وقتی تخم گذاری میکنن اسهال میگیرن یعنی همیشه اسهال دارن به نظر شما واسه عفونت روده ها و بنداومدنه اسهالشون چیکار کنم ؟ چه دارویی بدم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.