دستگاه ro همون مارکی که گفتید 800 تومنه کانادایی ش
ادرس تو پیام شخصی برات فرستادم محلول biopolim و bio digets رو بخر برای مواقع اضطراری 2 تا stop amoo هم بخر نگه دار دستور استفادشون رو تو تایپیک گزاشتم طبق دستور مصرف کن
یادت باشه این محلول ها باید سر موقع مصرف بشن و مصرف شون مستمر باشه
الان وضعیت اب به چه صورته پارامتر ها چنده؟ سیفون زدید؟ با اب معدنی؟
ویرایش توسط wow2005dlta : 20th November 2014 در ساعت 04:00 AM
دوتا خونه سامپ رو خالی کردم که مجموعاً می شه حدود ۸۰ لیتر یعنی تقریباً یک چهارم کل آب سیستم، مایع تصفیه آب سرا و تترا زدم و نمک و یه سری املاح و زدم به برق.
آب معدنی آکوافینا نبود این اطراف. بقیه هم کلاخمصر هستن حتی برا خوده ما
الان آب تانک کمی کدر هست اما تا صبح روشن می شه و صاف
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 20th November 2014 در ساعت 04:03 AM
بهتره برای نمک سیفون حتما از یه نمک مرغوب مناسب برای ریف استفاده کنید نمک ریف کریستال یه نمک عالی و با کیفیت برای سیفون هستش هرکی استفاده کرده کاملا راضی بوده منم دیروز خریدم باش سیفون زدم عالی یه
ویرایش توسط wow2005dlta : 20th November 2014 در ساعت 04:12 AM
سلام
صبح به خیر
ببخشید من دیشب دیگه غش کردم از خستگی
الانم سر کار هستم اما تو عالم هپروت!!!
شکر خدا صبح که همه ماهیا خواب بودن، و همه چیز سرجاش، فقط گابی یه کم شلوغ کرده بود که اومده بود اینور آک خونه ساخته بود، یه کم آرامبخش ریختم توی آب تا بخوابن باز، تاریکی هم زدم توی خونه تا ظهری که برم باکتری بگیرم و بببنم چی می شه.
آره با آب شهر زدم، چاره ای نداشتم ، آب منطقه ما بد نیست، حال تست نداشتم یعنی هرچی بود چاره ای هم نداشتم ، نمک برایتول استفاده میکنم، نمک خوبیه ، ازش راضیم. من کلاً بیشتر محصولاتی که می خرم ماله برایتول هست.
ویرایش توسط Drax777 : 20th November 2014 در ساعت 08:33 AM
خوبهخرید باکتری که اساتید گفتند مهمترین کاری هست که شما باید بکنید تست امونیاک ونیتریت را تا سه روز بزنید,سعی کنید تو این چند روز خیلی خیلی کم بهشون غذا بدید سیفون تا دو روز دیگه نمیخواد ولی بعدش دوباره حتما با ابی با تی دی اس پایین سیفون کنید,بهتره از همون اب که باجناقتان میگه بگیرید.اب شهری اصلا به درد سیفون نمیخوره هم نیترات بالایی داره وهم فسفات بالایی حدود٠.٣،همونجور که اقای نوروزی گفتند اگه اب مقطر گیری درست حسابی پی دا کنی اب تی دی اس صفر میتونی بگیری ,جاهایی که اب تصفیه کن گذاشتند که مردم اب برای اشامیدن بردارند اینها تی دی اسشون صفر نیست ولی زیر صد است
اولین تلفاتم گزارش شد
فرشته ماهی بایکالر ( همونکه آبی و زرده) 😩😩😩
ای وای ,دوست عزیز وقتی رفتید خونه یه تست کامل بزنید اگه زیاد مشکل داشته باشه واشنایی دارید که ماهیها را بزارید پیشش بغیر از دامسلها همه را منتقل کنید به اون اک تا یکی دو ماه تا پارامتر های اب ثابت بماند با این حال احتمالا به مشکلهای بیشتری بخورید.اگر کسی نیست چندتا کار باید بکنیدخارج کردن موجوداتی که میدونید مرده از جمله اون شقایق البته اگه هنوز تجزیه نشده باشه, اضافه کردن باکتری,تست کامل,اماده کردن اب برای سیفون.جواب تستها را هم بزارید تا اساتید به شما کمک کنند
سلام
تلفات ماهیها همیشه دردناکه
باکتریهایی که میخرید حتما به تاریخ انقضاش توجه کنید
پر مصرف ترین باکتری زنده میکروباکتر برایت ول و دنیترول جی بی ال هستش اونها هم حدود یه هفته طول میکشه که سیستم رو دوباره به تعادل برسونن
حتما آب با تی دی اس پایین تهیه کنید و با اون صیفون کنید
send by tapatalk
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)