اقا رضا این فلاور ها روزی که قشنگ میشن شما ردشون میکنی
حیفا اقا .مخصوصا این آخر معلوم فلاور خوبی میشد
اقا رضا این فلاور ها روزی که قشنگ میشن شما ردشون میکنی
حیفا اقا .مخصوصا این آخر معلوم فلاور خوبی میشد
حق با شماست آقا مصطفی اما من یکم مشکل کمبوده جا دارم ایشالا تابستون یه 400 لیتری راه اندازی کنم یکم جام بازتر میشه و در کل هم خیلی تنوع طلبم اما در هر صورت تصمیم گرفتم رو این کوچولوی 4 سانتی کار کنم و احتمالا اگر خدا بخواد حالا حالا ها نگهش دارم بنظر خودم بدک نیست تا نظر دوستان چی باشه، اینم از عکس این شازده کوچولو :
با تشکر از توجه شما![]()
ویرایش توسط reza_hetete : 3rd June 2010 در ساعت 12:12 PM دلیل: کم کردن حجم عکس
اگر ردش نکنی فلاور خوبی میشهحق با شماست آقا مصطفی اما من یکم مشکل کمبوده جا دارم ایشالا تابستون یه 400 لیتری راه اندازی کنم یکم جام بازتر میشه و در کل هم خیلی تنوع طلبم اما در هر صورت تصمیم گرفتم رو این کوچولوی 4 سانتی کار کنم و احتمالا اگر خدا بخواد حالا حالا ها نگهش دارم بنظر خودم بدک نیست تا نظر دوستان چی باشه، اینم از عکس این شازده کوچولو :
با تشکر از توجه شما
اینده داره اقا رضا
موفق باشی
سلام دوست عزیز
ماهیهات که حرف ندارن
فلاور رو رد نکنی ها
آینده داره
راستی اون شکارچی اسمش چی بود؟ ( همون استاد)
سلام دوست عزیز خوش اومدین اون ماهی در بازار ایران با نام سرماری که ترجمه نام snakehead است معروف است و تاپیکشم بنده در قسمت ماهیان شکارچی آماده کردم برای کسب اطلاعات بیشتر می تونین یک سری بزنید![]()
به نظر من فلاور یکی از زیبا ترین ماهی های دنیاست.
این هم یک عکس از اون شازده پس از یک هفته مگاهد و هدآپ و جی بی ال و سوپر رد سین خوردن،نظرتون چیه؟از اون مواردیه که نمیشه در مورده آیندش نظره قطعی داد به خاطره همین برام جذابه.
منتظره نظراتتون هستم با تشکر از توجه شما.
رضا جون این ماهی با این سایز رنگ و هد خوبی داره.یقین دارم ماهی خوبی از اب درمیاد.
سلام
خیلی پیشرفت داشته به نظر میاد فلاور خوبی بشه
البته اگر نگهش داری و به همین صورت بهش برسی و ردش کنی
ویرایش توسط reza_hetete : 7th October 2010 در ساعت 12:18 AM دلیل: حذف عکس
در عرض یک هفته چه پیشرفتی کرده!!!!!!!!
آقا رضا مثل اینکه حسابی بهش می رسی یوقت نفروشیش ها.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.