سلام . نظر من و یا بابک عزیز در خصوص آب کلر دار از حرف ها و اساس بدون شک و خیلی ابتدایی آکواریوم داری هست . اینکه چیزی نشده دلیل بر درست بودن موضوع نیست . برخی اشتباهات تاثیرات بلند مدت داره ولی بالاخره مشکل ایجاد خواهد نمود . حالا از ما گفتن ولی مطمئنا ماهیهاتون از این آب اذیت می شند .
سلام
خیلی قشنگن مبارک باشه.اب بدون کلر حتما استفاده کن دوست عزیز اینجوری در عرض چند ماه ابشش دیسکسهات کاملا نابود میشه.وبه عنوان مثال دیسکسی که باید 5 سال عمر کنه 2 ساله از بین میره.همین حالا هم اگه دقت کنی بعضیهاشون باید تک ابششی بزنن درسته؟؟؟
سلام...
آقا فرشاد حرف های شما و آقا بابک کاملا صحت داره منم منکرش نیستم داداش ، کاملا قبول دارم.
شاید تنبلی من باعث شده که آب شیر بریزم
فکر میکنم اگه سامپ درست کنم میزان سیفون کم میشه؟؟؟
تا اونموقع مجبورم همین روش رو ادامه بدم چون اصلا شرایط اینو ندارم که 2 تا دبه آب دخیره کنم.
سلام:
آقا خوش بحالتون هر همه بزرگان به عکسهای تانکتون سر زدند.
من با اجازه فرشاد،بابک و مهدی عزیز خدمتتون عرض می کنم:
آب کلر دار مصیبتی بزرگی است که اگر خدانکرده تجربه کنید کل ماهیاتون از دست میرن-اما چرا مشکلی پیدا نشده!!!!!!
دللشو خدمتتون عرض می کنم،در بخش فیلتراسیون و تصفیه آب در مراکز تصفیه خانه دو بخش کلر زنی وجود داره کلرزنی اولیه و ثانویه،همیشه منازلی که نزدیکتر به تصفیه خانه هستن مقادیر بیشتر کلر در آب آنها هست و منازل دورتر کلر بیشتر-یه واژه ای هم وجود داره بنام کلر آزاد
کلر آزاد یعنی کلری که پس از تصفیه نهایی به آب زده میشه و کلر مازاد هست ،زمانی اینکار رو انجام میدن که خطوط آّب و انشعابات دچار شکستگی بشه،چون آب محیط بسیار مناسبی برای بیماری ها باکترها و ... هست و بمحض شکستگی در جایی که 99%شبکه زیر خاک هست آلودگی به داخل لوله آب وارد شده و اگر این مورد در شاهراه باشه که سریعاً میکروبها به داخل شبکه نفوذ کرده و به تموم خانه هایی که در آن مسیر انشعاب قرار دارند رسوخ می کنند.
شکستگی ها در تابستان بعلت فشار متغییر و استفاده بیش از حد از آب ،بیشتر رخ میدهد و در نتیجه کلر آزاد بیشتری خواهید داشت ضمن اینکه از آب ژاول یا وایتکس هم در تابستان قبل بخاطر کمبود و افزایش قیمت کلر استفاده میشده.
بنده خودم شخصاً تجربه آب ژاول روی ماهیام و عدم استفاده از کلرزدا رو دیدم و مطمئن باشید برای همه ما اقتصادی تر خواهد بود که از ضدکلر استفاده نکنیم اما......
چند تا عکس جدید از دیسکس هام
![]()
سلام علی جان بسیار زیبا و چشم نواز
احسن به این همه پشت کار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)