سلام
بابک جان درسته حق با شماس شاید اصلا ارسال نشده..........!!!
جناب رضایی من فکر میکنم که این طرح شما در مورد سامپ داخلی یه کم مشکل داره
از این جهت که خونه اول سامپ که آب واردش میشه کاملا بی استفاده اس و یه حجمی رو از تانک اشغال کرده!!!!
اگه ما توی خونه اول هم مدیا بزاریم بازم اب از روش رد نمیشه چون اب از پایین میاد و از پایین هم هدایت میشه به خونه بعد در صورتی که اگه ما اولین شیشه (سمت چپ عکس) رو برداریم اینجوری یه خونه به خونه های سامپ اضافه شده و اب از پایین میاد و از بالا سرریز میشه و اونجا هم مثلا ابر یا پشم شیشه میشه گذاشت
البته به نظر من اون سوراخ نباید اونجوری یه گوشه باشه و باید به صورت خطی زیر خونه اول کشیده شده باشه
مهدی
سلام . مهدی عزیز دلیل استفاده از شیشه در خانه اول سرعت دهی به حرکت آب در بین دو شیشه و گرم کردن سریع تر و دقیقتر آب هست . ولی به قول شما اگر می خواید مدیا استفاده کنید باید شیشه حذف بشه . معمولا نیازی به مدیای زیاد در تانک دیسکس نیست . چون تعویض زیاد آب داریم . مدیا بیشتر یعنی تمیز کردن بیشتر و یعنی دردسر . من هر هفته کل پد ها رو عوض می کنم و یا می شورم . حالا بخواید اضاف کنید کار چند برابر میشه .
ممنون از دقتتون . . .
سلام به اساتید بزرگ
اگر سامپ داخلی به این شکل تغییر بدیم بهتر نیست ؟
بااین تغییر ورودی اب بزرگتر میشه ( تقریبا دو سوم عرض )
در قسمت ورودی میشه بخاری هم قرا ر بگیره
قسمت فیلتر بزرگتر میشه
چون ورودی بزرگی داریم میشه توی قسمت ورودی از سنگ هوا هم استفاده کرد تا هم جریان بهتری ایجاد بشه هم هوادهی بشه و توی تانک دیگه از سنگ هوا استفاده نکنیم
ممنون میشم نظرتون بفرمایید
[IMG][/IMG]
امیدوارم تصویر مناسبی کشیده باشم![]()
چرا از سامپ های رایج استفاده نمیکنین و تغییر شکلش دادین؟
این سامپ به نظر من نمیتونه زیاد کارایی داشته باشه!!!
سلام
ایا با همین طرح میشه سامپ رو بصورت سرریز درست کرد؟
سلام . می دونید چیه در تانک آب شور من اعتقادی به فضای بزرگ سامپ ندارم . در آب شور بسیار مهم هست چون متریالهای ما خیلی زیاد ترند . اسکیمر - دنیترتور -ats- fbf و ... همه فضا می خواد . اگر فقط بتونیم جریان کافی و عبور از پد و سرامیک را فراهم کنیم کافیه . بنا براین فقط دقت کنید در سامپی که می سازید آب با جریان خوب از این مواد عبور کنه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)