سلام دوست عزیزبرای فیش اونلی میتونید ازشون استفاده کنید البته ترجیحا گونه هایی که مقاومترن و راحتتر غذاخور میشن.بستگی به نوع پروانه اش داره و بعضی از اونها به شقایق اسیب نمیزنند ولی بیشترشون از شقایقها هم تغذیه میکنند.اگه شقایق دارید قبلش باید بررسی کنید .به طور کلی هر بافت متخلخل و پرحفره ای میتونه استفاده بشه و محل رشد باکتریها باشه.از جمله همین نخودی یا خرده مرجان که اکثرا استفاده میکنند شباهت به سنگ پا داره!! البته در مورد مواد معدنی که احتمالا در اثر قرارگرفتن در اب شور میتونه سنگ پا ازاد کنه و اینکه این مواد مضر هستند یا نه من اطلاعی ندارم .به نظر میرسه شما بهتر هست سراغ همون روشهای تجربه شده و مطمئن برید.
من در بخش پروانه ماهیان سعی میکنم گونه های مختلف و بیشتری رو معرفی کنم .امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
لطفا نام پروانه هایی که مناسبن و به شقایق صدمه نمیزنند مشخص کنین
ممنونم
پس جای نگرانی نیست....و 1 ماه سربازی بودم...الان برگشتم دیدم همش داره جلبک قهوه ای میزنه...البته فکر کنم از نور باشه ...چون مهتابی عادی گذاشتم...اگر ریف نداریدخطرناک نیستش و چند ماهه اولیه تانک برای اکثر تانک ها به وجود میاد ولی بعد از یه مدت اگر همچنان زیاد بود باید پارامترها و نورو یه بررسی بکنید
البته دیاتوم اگر در تانکتون ریف دارید میتونه باعث خفگیه مرجانهاتون بشه مخصوصا وقتی روی اسکلت کلسیومیش شروع به رشد بکنه....حالا اگه بخوام روشنایی بگیرم چی خوبه!!! قیمت هم مناسب باشه...چون دادم بیرون شیرونن درست کردم با ام دی اف!!!! کلی پام افتاد...
...چی واسه نور بگیرم خوبه؟؟؟ (فعلا هم اک هم خالیه...چون تریبا دوماه شده که راه اندازی شده!!!!)
سلام.
امروز یه مگنفیا و یه سبا قیمت کردم گفت 70 سایزشونم تقریبا بزرگ بود
قیمتش خوبه بگیرم یا نه؟
حدود قیمت مهتابیه اکتنیک چنده و چه مارک هایی
تو بازار هست میخوام یکی سفارش بدم؟
مهتابی میتونی تهیه کنی که مارکایه دایمکس جی بی ال و ارکادیا تو بازار هستن که داینکس قیمتاش خیلی مناسبترهپس جای نگرانی نیست....و 1 ماه سربازی بودم...الان برگشتم دیدم همش داره جلبک قهوه ای میزنه...البته فکر کنم از نور باشه ...چون مهتابی عادی گذاشتم.......حالا اگه بخوام روشنایی بگیرم چی خوبه!!! قیمت هم مناسب باشه...چون دادم بیرون شیرونن درست کردم با ام دی اف!!!! کلی پام افتاد...
...چی واسه نور بگیرم خوبه؟؟؟ (فعلا هم اک هم خالیه...چون تریبا دوماه شده که راه اندازی شده!!!!)
دوستان با توجه به جنس هاي موجود بهترين و دقيق ترين تست PHو NO3 چه ماركيه؟
KH, Ca,Mg هم اگر نظري داريد ممنون ميشم.
بهترین مارک های موجود, در حال حاضر jbl وApi هست که از نظر من Api یکم بهتره!
در مورد تست کلسیوم و منیزیوم jbl یه تستر داره که با هم این دو تا رو اندازه میگیره و به صرفه هم هست!
دوستان لطفآ کسانی که ساکن تهران و کرج هستند بگن که از نظر اونها بهترین و مناسب ترین قیمت ها رو کدوم فروشگاه اکواریم داره هم از نظر ماهی و محلول و هم از نظر وسایل .
باید از همه مغازه ها قیمت بگیری . ولی اکواریوم ایوا .شهر. اونیکس و ماهیران از بقه قیمت هاشون مناسبتر هستش اکوامارین هم معلوم نمیکونه باید قیمت بگیری ولی تجهیزاتش حرف نداره.اکواریوم ابی و خانه اکواریوم هم بنظر من اصلا نری بهتره
بهترین گزینه ای رو که من واقعلً قبولش دارم api , red sea هستش
شما اگه میخوای تستر بگیری به نظر من همرو api بگیر فقط منیزیوم رو نداره اونم اگه تونستی red sea بگیر .
جی بی ال خطاش زیاده .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.