اگه عقربه ایه اکواریوم سیستم دقیقتره ولی اگه سراتون از ایناس که تو اب شناور میشه سرا دقیقتره
کالیبره کردنشم باید یه شوری سنج دقیق پیدا کنید و با اون کالیبرش کنید
به نظر من شوری سنج هر مارکی باشه فقط باید کالیبر بشه مارکش مهم نیست من خودم کنت و اکواریوم سیستم گرفتم خیلی خطا میزدن ولی یه دونه ماهیرانی گرفتم تقریبا دقیقه خیلی راضیم
بدی این ماهیرانی ها اینه که مثل تخم مرغ شانسی میمونه و شاید تو هر 100تاش یدونه خوب داشته باشه که اونم باید ببینید تو مرور زمان درست میمونه یا نه!!!!!!!
دوستان شما مشکل خرید ماهی ندارید؟ فروشنده های مشهد که یک ماهی هست بار درست و حسابی نیاوردند و میگن هست و اجازه ی ورود کالا از گمرک به ما نمیدند؟ تو شهرهای دیگه هم این مشکل وجود داره؟
ماه ضیافت الله مبارک
فکر نمیکنم اونقدی ماهی بیارن که بخوان از خارج وارد کنن بار ماهی از تهران پخش میشه 26 خانه اکواریوم پیام داده بود که بار ماهی پخش میکنه یک هفته قبلش هم تو د لت ام ارین اگهی بود که ایوا بار ریف و ماهی اورده
دوستان روی شیشه و لایوراک ها جدیدا شدید داره جلبک قهوه ای میرنه.....خوبه یا بده؟![]()
تقریبا دوماه میشه........چه کنم؟؟؟؟ خطرناکه؟؟؟![]()
اگر ریف نداریدخطرناک نیستش و چند ماهه اولیه تانک برای اکثر تانک ها به وجود میاد ولی بعد از یه مدت اگر همچنان زیاد بود باید پارامترها و نورو یه بررسی بکنید
البته دیاتوم اگر در تانکتون ریف دارید میتونه باعث خفگیه مرجانهاتون بشه مخصوصا وقتی روی اسکلت کلسیومیش شروع به رشد بکنه
1- نه نیازی نیست اما بهتر که اورفلو باشه چون میشه بیوبال توش قرار داد . روش دیگه غیر اورفلو خیلی اسون میشه با یک با یک سوراخ در دیواره شیشه و چندتا اتصال پی وی سی این کار رو کردبا سلام خدمت دوستان
من چند روزی هست که با این سایت آشنا شدم و تصمیم یه ساخت یه آک در ابعاد 120x80x40 دارم ولی بخاطر اینکه برام هزینه کمتری برداره میخوام تا اونجا که میشه خودم همه کارهاش رو بکنم
حالا چندتا سوال دارم
1- برای ساخت تانک حتما باید آورفلو باشه مدل دیگه ای نیست؟ مزایا و معایب هم بگین لطفا
2- برای ساخت سامپ حتما رفرجیوم باید درنظر بگیریم یا برای تانکهای ریف نیاز هست؟
3- ارتفاع میز باید چقدر باشه؟ از چقدر کمتر نباشه
4- سیستم دیگه ای برای فیلتر بجای سامپ وجود داره که سامپ رو حذف کنیم؟
ببخشید خیلی سوال کردم باقی سوالهام رو بعدا میپرسم
ممنون از همه دوستان
2- رفریجوم یک روش واسه کاهش نیترات و فسفات . شما میتونین اگر تمایل نداری از روش های دیگه مثل محلول و تعویض اب و دنیتراتور استفاده کنید
3-میز مناسب میزیه که واسه دیدن ماهیا زیاد نخوایم خم شیم و همچنین بشه داخل سامپ وسایل و لوله کشی هارو راحت انجام داد .
4- میشه از روش فیلتر سطلی استفاده کرد اما قدرت و کارایی سامپ رو نداره .
اگه دوستان نکته ی دیگه ای مد نظر دارن اضافه کنن لطفآ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.