اخوانی عزیز من کل کاتالوگ برایت ول رو گذاشتم تو http://www.parsipet.ir/forum/f24/%DA...485/#post45802ممنون جناب داریی خیلی زیبا بودن:
1-فقط اون عکس دوم توی پست اخرتون چیه؟
2-پلیپ ها و ماشزو ها رو چند گرفتین؟
3-هالمدیاتون فوق العاده اس توی عکس قبلی که از رف گذاشته یودین پر از جلبک بود و به نظر پر دریایی و انگوریتون بیشتر از این میومد اما هالمدیا فوق العاده شده دوستان هالمدیا فقط از روی برگ ها رشد میکنه و از کنارش جوونه نمیزنه؟
4-راستی احمد جان شما قرار بود بروشور فارسی فریون(برایت ول) رو برامون بزاری پس چی شد؟
در کل تانکت داره روز به روز بهتر میشه شقایق هم داری درسته؟از اونا هم عکس بزار
ولی اختصاصی برای شما فریون رو میذارم اینجا
![]()
دستت درد نکنه احمد جان واقعا بزرگواری کردی
کلی هم زحمت کشیدی اینا رو اسکن کردی واقعا ممنون حتما برا بقیه دوستان هم این کاتولوگ بسیار مفیده
الان دارم میرم ببینم برایت ولی که قرار بود برام بیاره رو اورده یا نه!!!خداکنه دیگه حداقل این یکی رو اورده باشه:smile (187):
بازم ممنون
اگه محصولات برایت ول و سیچم رو بخوای میتونی با خانه اکواریوم 66387604 -66385591 تماس بگیری برات پست میکنن
مصطفی جان برایت ول مثل نون سنگک میمونه تو کل نواب هست قیمتاشم معلومه
به نظر من مارین بهتره
دارت فایر ماهی زیبا و ارامی هست
به نظر من که ماهی خوبی گرفتی
البته دارت فیش چون کمی ضعیف و بی دفاعه زودتر توسط ماهیانی که کمی مهاجم باشند اذیت و حتی کشته میشه! البته شما که تمام ماهیاتون ارومند.هردوتاشون خیلی خوبند امیدوارم براتون مدتها بمونند.
من سه تا دارت دارم ولي هيچكدومشونو تو اكواريوم نميبينم فقط موقعي كه مي خواستم
اكواريومو جابجا كنم از زير يه سنگ در اومدن و دوباره رفتن زير يه سنگ.گه گداري يه10دقيقه اي
يكيشون بياد بيرون يه غذايي بخوره .خيلي ترسو هستن يه ماهي مهاجم داشته باشي اذيت مي شن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.