مرسی اخوانی عزیزممنون جناب داریی خیلی زیبا بودن:
1-فقط اون عکس دوم توی پست اخرتون چیه؟
2-پلیپ ها و ماشزو ها رو چند گرفتین؟
3-هالمدیاتون فوق العاده اس توی عکس قبلی که از رف گذاشته یودین پر از جلبک بود و به نظر پر دریایی و انگوریتون بیشتر از این میومد اما هالمدیا فوق العاده شده دوستان هالمدیا فقط از روی برگ ها رشد میکنه و از کنارش جوونه نمیزنه؟
4-راستی احمد جان شما قرار بود بروشور فارسی فریون(برایت ول) رو برامون بزاری پس چی شد؟
در کل تانکت داره روز به روز بهتر میشه شقایق هم داری درسته؟از اونا هم عکس بزار
1- عکس دوم هم ماشروم هستش هنوز باز نشده
2-پلیپ رو 20 ، ماشروم بزرگه هم 22 و ماظروم کوچیکه هم 22
4- در مورد کاتالوگ برایت ول چشم دارم اسکن میکنم
مرسی از نظرتون
احمد جان مرسی یه خورده آروم شدم
خیلی عالی کار کردی مبارک باشه خیلی زیبا داره میشه .
افرین خیلی تمیز کار کردی .
مرسی.
نفرما احمد جان
واقعاً خوب کار کردی .
من و بقیه دوستان مطمئنیم که این تانک یکی از زیبا ترین تانکهای سایت میشه.
نگو احمد جان
من خیلی از کارکردن شما خوشم اومد اول کلی اطلاعات جمع کردین بعد کار کردین که این کار خیلی تو موفقیت تاثیر داره .
راستی چرا ازن رو به اسکیمر وصل نکردین ؟
مرسی سعید جان نظر لطفته من سعی کردم تو آب شور کمی با احتیاط قدم بر دارم. در مورد وصل کردن ازن به اسکیمر چون من آب رو از خونه اسکیمر برای رفریجوم برمیدارم ازن برای گیاه ها اصلا توصیه نمیشه از طرفی بخاطر حالت ناپایدار ازن میخواستم سریع تر به داخل تانک وارد بشه.راست رو بخواهید توضیحات شما دوستان در مورد عدم اثر ازن روی باکتری کامل بود ولی من میترسم برای همین این کار رو نکردم(البته جسارت نباشه ها توضیحاتتون کامل و صحیح بود) ولی من از وقتی تو بروشور باکتری خوندم که ازن و یووی رو باید قطع کنیم یکمقدار ترسیدم
کار درستی رو کردی که اونو به خونه گیاه ها ندادین چون اثرات مخربی رو گیاه داره .(البته چون مقدار جریان رف کم هستش اونجوری میشه)
استفاده درست از ازن نیاز به زغال اکتیو داره و آبی که با ازن استریل شده باید از زغال اکتیو عبور داد تا ازن اضافی وارد سیستم نشه .
تو كاتولوگ درسته نوشته ولي اگه دقت كني اسكيمر هم نوشته علتشم اينه كه باكتري زنده كه اضافه ميكنيممرسی سعید جان نظر لطفته من سعی کردم تو آب شور کمی با احتیاط قدم بر دارم. در مورد وصل کردن ازن به اسکیمر چون من آب رو از خونه اسکیمر برای رفریجوم برمیدارم ازن برای گیاه ها اصلا توصیه نمیشه از طرفی بخاطر حالت ناپایدار ازن میخواستم سریع تر به داخل تانک وارد بشه.راست رو بخواهید توضیحات شما دوستان در مورد عدم اثر ازن روی باکتری کامل بود ولی من میترسم برای همین این کار رو نکردم(البته جسارت نباشه ها توضیحاتتون کامل و صحیح بود) ولی من از وقتی تو بروشور باکتری خوندم که ازن و یووی رو باید قطع کنیم یکمقدار ترسیدم
تا چند ساعتي تو اب شناوره تا بخواد تويه مديا يا سنگها جا بگيره يكم زمان ميبره
خسته نباشید خیلی خوب کاار کردی
راستی ازون گفتی چند گرفتی از کجا؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.