آقا خیلی ممنون...واقعا لطف کردین...درپناه حق 💙
آقا خیلی ممنون...واقعا لطف کردین...درپناه حق 💙
عروس منم همین طور بود اما کم کم تا 4ماهگی خودش دونخور شد دیگه سرلاک نخورد ،نگران نباشیدسلام دوستان .
من یه عروس هلندی دارم که تقرییا 2 ماهشه ... زمانی که خریدمش سرلاک می خورد فقط فروشنده گفت 1 هفته دیگه بهش سرلاک بدین کنارشم دون بدین تا یاد بگیره . بعد 1 هفته سرلاک قطع کردم .میوه دون تخمه برنج دادم بهش ... میوه برنج خوب میخورد ولی دون تخمه رو کاملا خوب میشکونه ولی فقط با مغز شون بازی میکنه نمی خورشون . چند روزی خیلی کسل بود تا 2 روز پیش که حالش خیلیی بد شد بردمش دامپزشک . گفت خیلی ضعیف شده خیلیم لاغر شده 2 تا آمپول زد مولتی ویتامین داد گفت تا یه هفته باز سرلاک بدم بهش ولی باید دون بخوره ... مشکل اینه که دائما داره با دون تخمه بازی میکنه و نمی خوره کاملا بلده بشکونه پوستشونو ولی مغزو خورد میکنه میندازه بیرون ... نمی دونم چی کار کنم نگرانم باز حالش بد شه ... لطفا اگه کسی راه حلی داره به من کمک کنه
insta: dani.cockatiel
آقا سلامی دوباره...من تقریبا همین مشکل دوستمونو دارم...عروس منم چیزی نمیخوره نمیدونم چیکار کنم...شاید امروز ۱۰ تو دونه تخمه هم نخورده باشه...نگرانم میشه کمکم کنید...اصلا تحرکم نداره...همش یگوشه نشسته...سه روزم هست ک خریدم
سلام ، هم تازه دانخور شده هم از جابجايي افسرده. دو دليل اصليو با هم داره . زمان ميبره تا به محيط و شما عادت كنه. باهاش صحبت كنيد ، موسيقي ملايم بزاريد . اگر دستيه و به خودش اسيب نميزنه ، يه مدت ِ ديگه با احتياط و كنترل شده ، از قفس بياريد بيرون ، غذاهاشو بزاريد اونجابخوره ، ٢-٣ساعتي باشه .
الان اسهال نيست ؟ علايم بيماري ( مثلا سرماخوردگي ) نداره ؟
والا تا دوروز پیش مدفوعش زرد رنگ بود و تقریبا آبکی...ولی دیروز دیگ اسهال نداشت و همه چی عادی بود..دیروز ک دیدم عذا نمیخوره تخم مرغ آبپز کردم بهش دادم ک در کمال تعجب خوشش اومد و خورد...خلاصه حس میکنم از دیروز تا حالا خیلی بهتر شده...راستی وقتی میرم پیشش بدنش انگاری ک لرزش داره البته نه همیشه گاهی اوقات اینطوریه این دلیلی داره ؟
اگر فقط زمانی که نزدیکش میشید اینطوره از استرسه. غیر ازین باشه باید ببینید علایمی مثل عطسه.مرطوب بودن بینی و چشم هم داره؟والا تا دوروز پیش مدفوعش زرد رنگ بود و تقریبا آبکی...ولی دیروز دیگ اسهال نداشت و همه چی عادی بود..دیروز ک دیدم عذا نمیخوره تخم مرغ آبپز کردم بهش دادم ک در کمال تعجب خوشش اومد و خورد...خلاصه حس میکنم از دیروز تا حالا خیلی بهتر شده...راستی وقتی میرم پیشش بدنش انگاری ک لرزش داره البته نه همیشه گاهی اوقات اینطوریه این دلیلی داره ؟
نه این علائمی ک گفتینو نداره چون قشنگ چک کردم...با این حساب این عروس ما از جابه جایی ناراحته
سلام من براى عروسام لونه گرفتم و داخل قفسشون گذاشتم پرنده فروش گفت ب جاى خرده هاى چوب و چيپس چوب ميتونم كاه بريزم داخلش بنظرتون مشكلى نداره كاه بريزم داخل لونه شون؟!
سلام. کاه جاذب رطوبته . هوای محدوده لانه رو خشک میکنه و این برای تخمها خوب نیست. از پوشالهای مخصوص لانه یا پوست تمیز نارگیل استفاده کنید.
سلام. میشه راهنمایی کنید چجوری سرلاکی که چسبیده و خشک شده دور نوک عروسمو تمیز کنم لطفا کامل راهنمایی کنید من اصلا نمیدونم چجوری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.