همکار قدیمی (مترجم انجمن)

نوع حیوان خانگی
    ماهی
    شماره عضویت
    14755
    نقل قول نوشته اصلی توسط animal lover نمایش پست ها
    سلام
    اخرين زماني از شب كه غذاشو خورد و خوابيد ، ظرف دان رو برداريد و صبح زود ، انواع دانهايي كه نميخوره در ظرف ديگري بريزيد براش بزاريد ، همينطور تكه هاي كوچك شده از ميوه و سبزيجات رو در ظرف ديگه اي كنارش بزاريد ، چندساعتي باشه و از دور زير نظر بگيريدش. اگر نخورد، فردا روش ديگه اي رو امتحان كنيد . به اندازه خوراك يكساعتش كتان يا هر دانه اي كه مورد علاقش هست يا نيست در ظرف بريزيد( زياد نباشه ، در حد دو قاشق غذاخوري ) و انواع سبزي و ميوه خرد شده( جعفري هم باشه ) رو باهاش مخلوط كنيد . يكي دوساعت در اختيارش باشه و بعد ازاون محتوي ظرف رو دور بريزيد ، چون هم ميوه و سبزي در مجاورت هوا فاسد ميشه و هم رطوبتشون باعث مرطوب شدن دان ميشه كه خوردن دان مرطوب ورم روده ايجاد ميكنه و نبايد بيش از اين زمان در دسترسش باشه كه به عمقش نفوذ كنه . هرروز اين روش رو امتحان كنيد تا كم كم به طعمشون عادت كنه و بعد به مرور از مقدار اين تركيب كم كنيد و به طور جداگانه و خارج از ظرف دان در اختيارش بزاريد . و دانهاي ديگر رو هم كنار ظرف اصلي قرار بديد .

به هيچ وجه از ويتامينها و محصولات مخصوص ماهيان استفاده نكنيد . از مولتي كه خريديد عكس بزاريد . ويتامين تابرنيل توتال يا ويتا كرافت و اگر نبود ، ويتامينت يا ويتالين يا هر برند ديگه اي كه مد نظر داريد از پت شاپ يا داروخانه دامپزشكي تهيه كنيد . هر كدوم رو خريديد بفرماييد تا نحوه مصرفشو خدمتتون عرض كنم
    ممنون بابت توضیحاتتون و اطاعت.......راستش مولتی ویتامینی که بهم داده عرض کردم هیچ اسمی روش نوشته نشده..توی بطری قطره چکان چشمی ریخته شده..خدامیدونه توش چی هست
    من صبح زود میرم سر کار تا ساعت 3...اگه صبح که میرم ظرف غذاشو بردارم تا ظهر که برمیگردم ایرادی داره؟

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed6501 نمایش پست ها
    ممنون بابت توضیحاتتون و اطاعت.......راستش مولتی ویتامینی که بهم داده عرض کردم هیچ اسمی روش نوشته نشده..توی بطری قطره چکان چشمی ریخته شده..خدامیدونه توش چی هست
    من صبح زود میرم سر کار تا ساعت 3...اگه صبح که میرم ظرف غذاشو بردارم تا ظهر که برمیگردم ایرادی داره؟
    خواهش میکنم. بعضی ویتامینها دست ساز هستند ولی بعضی که بسته بندی چند لیتری دارن ، یک مقدارشو داخل قطره چکانهای چشمی برای مصرف دو سه ماهه میریزن. شاید از همون نوع باشه.

مدت زمانی که منزل تشریف ندارید زیاده. نباید تا این حد گرسنه بمونه. چون شب تا صبح استراحت میکنه و نیازی به غذا نداره و صبح اشتهای زیادی داره زمان بهتریه. هر چند طوطیها بعضی مواقع از شب تا صبح غذا میخورن ولی کمتر پیش میاد و بیشتر دوست دارند استراحت کنن. اگر از صبح تا ظهر گرسنه باشه چون بیداره و زمان غذا خوردنشه انرژیش تحلیل میره و گرسنگی بیش از حد ضعیفو عصبیش میکنه . ممکنه رابطه اش هم با شما خراب بشه و اعتمادشو از دست بده. نهایت گرسنگی در طول روز دوساعت باید باشه نه بیشتر.

کاربر موثر

نوع حیوان خانگی
    مینا - طوطی - ماکیان
    شماره عضویت
    4419
    نه اینا عروسهای دیگه من هستند.
    سلام ، همون دو عروسي هستند كه در جوجه اوردن مشكل دارن؟

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط tabriz10 نمایش پست ها
    نه اینا عروسهای دیگه من هستند.
    به نظرم هر دو نر و حدود يكو نيم ساله هستند. ولي در مورد نر يا ماده بودن لوتينو مطمئن نيستم .

کاربر موثر

نوع حیوان خانگی
    مینا - طوطی - ماکیان
    شماره عضویت
    4419
    به نظرم هر دو نر و حدود يكو نيم ساله هستند. ولي در مورد نر يا ماده بودن لوتينو مطمئن نيستم .
    لوتینو رو به عنوان نر دادن و مینیاتوری رو ماده.ولی به نظر سنشون کم میاد هیچ آواز خوانی از هیچ کدوم ندیدم فقط بعضی وقتها شدید جیغ میزنن.

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط tabriz10 نمایش پست ها
    لوتینو رو به عنوان نر دادن و مینیاتوری رو ماده.ولی به نظر سنشون کم میاد هیچ آواز خوانی از هیچ کدوم ندیدم فقط بعضی وقتها شدید جیغ میزنن.
    ميتونيد عكس واضحي از چشم هر دو و قسمت داخلي دم مينياتوري بزاريد؟ طوري كه خطوط زير دم مشخص باشه

کاربر موثر

نوع حیوان خانگی
    مینا - طوطی - ماکیان
    شماره عضویت
    4419
    ميتونيد عكس واضحي از چشم هر دو و قسمت داخلي دم مينياتوري بزاريد؟ طوري كه خطوط زير دم مشخص باشه

اینم زیر دم لوتینو

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    خطوط أفقي زير دم مينياتوري نشانه ماده بودنشه. چشمها هنوز حالت جوجگي رو داره. فكر نميكنم بيشتر از ١/٥سال داشته باشه ، كمترش امكان داره. لوتينو نر هست و با همون حدود سني . پرها سفيده و شاهپرها فاقد رنگ زرد ،رنگ روشن صورت ،تيرگي گونه و همه مشخصات نر بودنو داره . دم هم كه ليمويي رنگه ولي خطوطي كه روي دم هست تصميم رو مشكل ميكنه . از طرفي اواز هم نميخونه ! به عقيده بنده نر هست ولي با يكسري تناقضات !! اجازه بديددوستان ديگه هم ببينن ، نظر بدن .

کاربرفعال

نوع حیوان خانگی
    عروس هلندی
    شماره عضویت
    20028
    نقل قول نوشته اصلی توسط beh89 نمایش پست ها
    سلام...خیلی ممنون ازتوضیحات کاملتون
    بله در واقع الان مقداری همین وابستگیش منو اذیت میکنه....حتما بهش فکر میکنم که یه جفت براش تهیه کنم....البته باید یه ماده ی اهلی پیدا کنم براش.
    خواهش می کنم
    کار سختی نیست
    ببرید سالن های تکثیر اونجا ببینید به کدوم جفت تمایل داره
    در مورد جفت گرفتن بهتره دوستان دیگه راهنمایی کنن
    واسش جفت بگیری خیلی بهتره
    توی روحیه و..... ش خیلی تاثیر داره
    کلا شاداب میشه
    تجربه شخصی خودم :
    واسه عروس نر جفت گرفتم ماده زیاد باهام جور نبود و گاهی دعوا میشد انگشت منو گاز میگرفت
    عروس نر میومد خودشو بین انگشت من و ماده قرار میداد
    اینجور نمیشه که کلا بیخیال صاحبش بشه

Sent from my ALE-L21 using پارسی پت mobile app

کاربر ساده

نوع حیوان خانگی
    Aroos holandi
    شماره عضویت
    20290
    سلام وقتتون بخير

يه چند وقته پرنده م خيلي خودش ميخارونه و با نوكش پرهاش محكم ميكشه انگار
    بعضي وقتا جيغم ميكشه
    پرهاي خيلي ريزي هم ميريزه ... ك همه جا اتاقم هست
    امكان داره شپش يا از اين چيزا گرفته باشه؟ قابل انتقال هم هست ؟
    پرهاش ديدم ولي فقط شوره بود

صفحه 1696 از 1915 نخستنخست ... 69611961596164616771678167916801681168216831684168516861687168816891690169116921693169416951696169716981699170017011702170317041705170617071708170917101711171217131714171517461796 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)