خواهش میکنم. بعضی ویتامینها دست ساز هستند ولی بعضی که بسته بندی چند لیتری دارن ، یک مقدارشو داخل قطره چکانهای چشمی برای مصرف دو سه ماهه میریزن. شاید از همون نوع باشه.
مدت زمانی که منزل تشریف ندارید زیاده. نباید تا این حد گرسنه بمونه. چون شب تا صبح استراحت میکنه و نیازی به غذا نداره و صبح اشتهای زیادی داره زمان بهتریه. هر چند طوطیها بعضی مواقع از شب تا صبح غذا میخورن ولی کمتر پیش میاد و بیشتر دوست دارند استراحت کنن. اگر از صبح تا ظهر گرسنه باشه چون بیداره و زمان غذا خوردنشه انرژیش تحلیل میره و گرسنگی بیش از حد ضعیفو عصبیش میکنه . ممکنه رابطه اش هم با شما خراب بشه و اعتمادشو از دست بده. نهایت گرسنگی در طول روز دوساعت باید باشه نه بیشتر.
خطوط أفقي زير دم مينياتوري نشانه ماده بودنشه. چشمها هنوز حالت جوجگي رو داره. فكر نميكنم بيشتر از ١/٥سال داشته باشه ، كمترش امكان داره. لوتينو نر هست و با همون حدود سني . پرها سفيده و شاهپرها فاقد رنگ زرد ،رنگ روشن صورت ،تيرگي گونه و همه مشخصات نر بودنو داره . دم هم كه ليمويي رنگه ولي خطوطي كه روي دم هست تصميم رو مشكل ميكنه . از طرفي اواز هم نميخونه ! به عقيده بنده نر هست ولي با يكسري تناقضات !! اجازه بديددوستان ديگه هم ببينن ، نظر بدن .
خواهش می کنم
کار سختی نیست
ببرید سالن های تکثیر اونجا ببینید به کدوم جفت تمایل داره
در مورد جفت گرفتن بهتره دوستان دیگه راهنمایی کنن
واسش جفت بگیری خیلی بهتره
توی روحیه و..... ش خیلی تاثیر داره
کلا شاداب میشه
تجربه شخصی خودم :
واسه عروس نر جفت گرفتم ماده زیاد باهام جور نبود و گاهی دعوا میشد انگشت منو گاز میگرفت
عروس نر میومد خودشو بین انگشت من و ماده قرار میداد
اینجور نمیشه که کلا بیخیال صاحبش بشه
Sent from my ALE-L21 using پارسی پت mobile app
سلام وقتتون بخير
يه چند وقته پرنده م خيلي خودش ميخارونه و با نوكش پرهاش محكم ميكشه انگار
بعضي وقتا جيغم ميكشه
پرهاي خيلي ريزي هم ميريزه ... ك همه جا اتاقم هست
امكان داره شپش يا از اين چيزا گرفته باشه؟ قابل انتقال هم هست ؟
پرهاش ديدم ولي فقط شوره بود
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)