سلام
من یکماهه خریدمش..طبق نظره فروشنده 6 ماه سن داره ....نه ندیدم میله ها رو گاز بگیره...در عرضه 2 ثانیه 7-8بار سرش رو چپ و راست میکنه و نوکش رو میزنه به قفس...البته این کار رو با ظرفه غذاش هم میکنه
هفته ای دوبار قفسشو تمیز میکنم .......غذا هم ارزن و تخم کتان همیشه هست...هفته ای یکی دوبار سفیده تخم مرغ میدم در حده اینکه همون لحظه از دستم میخوره ..کف دریا همیشه هست
معمولا جعفری هم استفاده میکنم در جیره غذاییش....این اولین تجربه پرنده داریه منه البته
عروس دستیه البته اما هنوز وقتی میاد روی دست من یا دخترم هنوز استرس داره و بدنش میلرزه...عکسشو میفرستم....لطفا نظر بدین
![]()
ویرایش توسط saeed6501 : 19th January 2017 در ساعت 08:12 PM
سلام
یکی دو روز پیش برای غذای جوجه عروسم اینجا سوال پرسیدم و لطف کردید جواب دادید.
اما این جوجه لب به هیچی نمیزنه و هیچ چیز رو تحویل نمیگیره، فقط یکی دو مرتبه ارزن رو گرفته و نتونسته بشکنتش!!
با این اوصاف که جلو میریم احتمال تلف شدنش خیلی بالاست..
ممنون میشم راهنمایی لازم رو بفرمائید.
سلام ، فروشنده درست فرمودند ، حدودا ٦ماهه است . ضربه زدن به ميله ها هم براي تميز كردن منقارشه و استرسي كه داره . قفسش در معرض رفت و امد زياد نباشه . با ملايمت باهاش برخورد كنيد. ازادي ٢-٣ ساعت در روز رو در امنيت كامل داشته باشه . خودتون با دست ، بيشتر بهش غذا بديد كه ارتباط عاطفي و ارامش رو دريافت كنيد و استرسش كاسته بشه .
لينكهاي تغذيه رو هم مطالعه كنيد
https://www.google.com/url?sa=t&sour...i2fePzPet7eBCw
https://www.google.com/url?sa=t&sour...EBYpkeC3uuGcBw
.سلام . دانهاي ميكس شده و خميري كه خدمتتون عرض كردم بهش نداديد ؟ ابميوه ، تكه هاي خرد شده ميوه ؟ يعني هيچكدوم از راهها رو امتحان نكرديد و فقط همون روش قبلي خودتون رو انجام داديد ؟ ميشه توضيح بديد دقيقا ؟
شما دقت کنید به این موضوع که جوجه اصلا دهانش رو باز نمی کنه!!!
دانهای مختلف و میوه براش گذاشتیم، ارزن و سبزی هم همینطور اما هیچ واکنشی نسبت به اینها نداره!!!
تمام هم و غم بنده هم برای تغذیه و سلامت جوجه هستش، اینو هم بگم که جوجه کوچکتر اصلا مشکلی نداره و سرلاک یا هرچیزی دیگه ای براش میزاریم به خوبی واکنش نشون میده و ازشون تست میکنه.
سپاس
مقاومت برای غذا خوردن از روز اول بود اما خب میخوردش.
از همین امروز غروب خیلی بی حال و پکر شده این رو هم بگم روی یکی از سوراخ خای بینیش یه لایه نازک بسته شده بود که برش داشتم!
الان هم پف کرده و خواب آلود هستش اما لرزش و گرفتگی صدا نداره. پیش دامپزشک میتونم برم اما شنبه، تا اون موقع هم فک کنم دیر بشه..
ممنون از راهنمایی های دلسوزانه شما
نااميد نباشيد ، انشالله كه دير نميشه . تا شنبه تمام سعيتونو بكنيد براي تغذيه با سرنگ ، همينكه ويتامينها ازين طريق بهش برسه ميتونه مقاومت كنه. فعلا از جوجه ديگه جداش كنيد و ظروف مشتركشون رو ضدعفوني كنيد .لايه اي كه فرموديد چه رنگ و قوامي داشت ؟ سفيدرنگ و شفاف بود يا ژله اي و كدر؟
سلام و عرض ادب
ببخشید عروس من ناخوناش بزرگ شده طوری که واقعا رو دست میاد اذیت میکنه!گاهیم که رو لباس یا زمینه ، گیر میکنه بهش .میخاستم ببینم میشه کوتاهش کرد؟نجوه کوتاه کردنش چطوره
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)