با سپاس .خدمتتان عرض کنم تقریبایک ماه جدا بود صدا وجیغ می کشید تا باهم انداختم فقط نر اولی یک اغل جوجه داشت
با سپاس .خدمتتان عرض کنم تقریبایک ماه جدا بود صدا وجیغ می کشید تا باهم انداختم فقط نر اولی یک اغل جوجه داشت
سلام . ماده اماده نیست. از نر جدا کنید و لانه رو بردارید.دورازهم باشن که نبینن فقط صدای همو بشنون. یه مدت در همین حالت باشن تا ماده نسبت به رفتارهای نر واکنش و توجه نشون بده. وقتی بی قراری کردن قفسها رو نزدیک کنید و یکی دوروزی هم در اینحالت باشن تا از نزدیک با هم روبرو بشن. هر موقع مستی دیدید از ماده و البته هر دو ، بزارید کنار هم و تقویتشون کنید . فقط ماده خیلی در حالت مستی ، بدون نر نمونه چون تخم پوچ میزاره و ضعیف میشه.
سلام دوستان
یه سوال داشتم پرنده های من گاهی همو میزنن
ولی پرندهی مادم یه کاری انجام میده که.نمیدونم دلیلش چیه
سرشو میاره پایین و بالاشو باز میکنه
این ینی چی?!
اصن چیزه خاصی هستش این حرکت?!
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام. وقتی نر وماده اماده پذیرش هم باشن ، ابتدا با دعواهای مختصر شروع و به اشتی ختم میشه. این حرکت مادتون اگر با صداهای ریز خاص ، لرزاندن بالها و بالا بردن قسمت انتهایی بدن باشه یعنی اماده جفتگیری و پذیرش نره.سلام دوستان
یه سوال داشتم پرنده های من گاهی همو میزنن
ولی پرندهی مادم یه کاری انجام میده که.نمیدونم دلیلش چیه
سرشو میاره پایین و بالاشو باز میکنه
این ینی چی?!
اصن چیزه خاصی هستش این حرکت?!
وااای ممنونم چقدر خوشحال شدم
دقیقا یه صدا هایی هم.میده
و اینکه با هم دعوا میکنن ولی نه خیلی
پس اماده ی جفت گیری ان خیلی هم عالی
ممنونم [emoji173]
خواهش ميكنم ، عروس خاكستري اينكارو انجام ميده ؟وااای ممنونم چقدر خوشحال شدم
دقیقا یه صدا هایی هم.میده
و اینکه با هم دعوا میکنن ولی نه خیلی
پس اماده ی جفت گیری ان خیلی هم عالی
ممنونم [emoji173]
بيشتر زير نظر بزاريد ولي از دور ، اگر جفتگيريو ديديد ميتونيد اميدوار باشيد.
بله بله خاکستری این ماوه انجام میده
چشم زیاد بهشون نزدیک نمیشم
ولی جفتشون رامن و رو دستم میان ازم ترسی ندارن
ولی خب من نزدیک نمیشم
سلام.از نظر هوش کدوم نوع طوطی باهوشتره و دومی و سومی کدومه؟کوکاتیل در کجا قرار داره از نظر میزان هوش
Sent from my C2305 using Parsipet mobile app
سلام ، اين رده بندي رو به شخصه شاهد نبودم و اطلاعي ندارم . ولي فكر ميكنم به اينصورت باشه : كاسكو ، ملنگو ، فيشر ، عروس هلندي ، مرغ عشق . فقط انواع رايج رو عرض كردمسلام.از نظر هوش کدوم نوع طوطی باهوشتره و دومی و سومی کدومه؟کوکاتیل در کجا قرار داره از نظر میزان هوش
سلام. تو این تاپیک هم میتونید نظر دوستان مختلف دراین باره رو بخونید .سلام.از نظر هوش کدوم نوع طوطی باهوشتره و دومی و سومی کدومه؟کوکاتیل در کجا قرار داره از نظر میزان هوش
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using Parsipet mobile app
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.