سلام، خسته نباشید...طوطیم داشت استراحت می کرد، یه حرکتایی کرد که ترسیدم نکنه چیزیش شده...
چند بار گردنشو تکون می داد بعد هم نوکشو تکون می داد ...احساس کردم غذاش می یاد تو دهنش، چیزی ندیدمااا
مثل پرنده هایی که به جوجشون غذا می خوان بدن، به خودشون یه تکونایی می دن بعد غذاشون بر می گرده...
ببخشید اگه سوالم مسخره است
درود دوستان
من یه ملنگو گرفتم ماده و روز اول زیاد با هم جور نبودن و به هم میزدن و جیغ میکشیدن. البته نر بیشتر به ماده حمله میکرد و ماده از ترس به در و دیوار قفس اویزون میشد.
روز بعد با هم جور شدن و الان بعد از چند روز ماده به نر میزنه ولی نر هیچ عکس العملی نشون نمیده و یه جوری زن ذلیل شده و از ماده فرار میکنه.
البته مادهه خیلی عشقوله سرشو میزاره زیر نوک نره و دوست داره نره باهاش بازی کنه ولی پرنده نر خیلی کم عکس العمل نشون میده.
و الان ماده اسهال هست باید از هم جداشون کنم؟؟
واینکه چی بهش بدم تا خوب بشه البته خیلی شیطونه امروز میخواست عینک دودی بزنه و کلشه میبرد وسط عینک که برش داره و پشتش نیگاه میکرد.
البته من یه مولتی ویتامین کودک (multivitamin sanostol) براش گرفتم و با سرنگ بهش دادم به خوردنش هم علاقه داشت میخواستم بدونم براش بد نیست؟؟ ممکنه پرنده نر باهاش دوست بشه
چون ماده خیلی دوست داره با نر رابطه برقرار کنه. و وقتی ماده رو ول میکنم بیرون قفس میاد دم و دست و پا نر رو میکشه که از بین میله ها بیاردش بیرونولی نر بیخیاله کلا.
و اینکه برای قطعی اسهالش چیکار کنم؟؟
البته فضله اش کمی سفته ولی اب زیاد همراهشه
سلام
شما اشتباه کردید که به یکباره ملنگوی ماده رو به قفس ملنگوی نر منتقل کردید و عکس العمل ملنگوی نر کاملا طبیعی بوده ، چون یه ملنگوی دیگه رو وارد قفسش کردید، که به نوعی قلمرو اون هست و در اغلب موارد بعد از یکی دو روز حمله و عصبانیت از جانب ملنگو نر ، ملنگو ماده به نر غالب میشه و بهش حمله میکنه و ملنگوی نر هم هیچ مقابله به مثلی نمیکنه و فرار میکنه و احتمال داره آسیب ببینه و اگه این روند ادامه دار بود حتما از هم جداشون کنید.
شما باید در مدت زمان 1 تا 2 هفته اونها رو کم کم به همدیگه معرفیشون میکردین و در دو قفس مجزا برای مدت 4 تا 5 روز در کنار هم قرارشون میدادین و با مشاهده ی حالاتشون روزی 2 تا 3 ساعت میذاشتین شون کنار هم تا با هم آشنا بشن و چنین برخورد خشنی با هم نکنن.
مولتی ویتامین کودک ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز مولتی ویتامین کودک برای کودکه نه طوطی . حتما مولتی ویتامین خاص پرندگان و با برند مناسب(تابرنیل) تهیه کنید و حتما به تاریخ مصرفش توجه داشته باشید و دیگه از اون مولتی ویتامین کودک بهش ندید.
در مورد اسهالش:
دلیل اصلی این وضعیتش میتونه به خاطر استرس جابجایی یا درگیری های روز های اولش با نر و نداشتن شرایط روحی خوب باشه که تنها زمان میتونه حلش کنه.
البته ممکنه به خاطر تغییر در غذایی این وضعیت براش پیش اومده باشه.
همیشه قبل ازبه خونه آوردن یه پرنده در مورد تغذیه اش از صاحب قبلیش به طور کامل سوال کنید و غذاهای جدید رو کم کم به غذاییش اضافه کنید .
فعلا مقدار مصرف میوه ها و غذاهای آبدار رو کم کنید.
اگر هم بتونید از مدفوعش عکس بذارید خیلی بهتره.
موفق باشید
ویرایش توسط MOHAMMAD REZA 137017 : 2nd July 2013 در ساعت 03:49 AM
سلام
گفتنی ها رو آقا محمدرضا گفتن
منم اضافه میکنم
ممکنه اسهالش بخاطر مولتی ویتامینی هست که بهش میدید
شما گفتید با سرنگ بهش دادی!!!! ماده رام هست؟ چجوری با سرنگ بهش دارو دادید ؟ و اینکه دارو رو مستقیم دادید بهش یا با آب قاطی کردید؟
برای اسهالش اولا مولتی ویتامین رو قطع کنید و بهش سیب بدید
بعد از بهبود باید مولتی ویتامین مخصوص پرندگان براشون تهیه کنید (توتال از برند تابرنیل مناسب هست)
سلام دوست عزیز.
نه مولتی رو از دیروز بهش دادم.
طوطی هم رام نیست ولی از دست غذا میگیره و سرنگ رو بردم تو قفس مثل یه بچه طوطی میخورد. البته من تو اتاق ازادشون میکنم و میچرخن تو خونه.
مولتی ویتامین پیدا نکردم و مولتی بچه براش گرفتم.ولی یکی گفت تی ان تی بهش بده حالا نمیدونم پودر بود یا قرص.
سلام.دوست عزیز به هر توصیه ای گوش ندید.تی ان تی به درد طوطی نمیخوره.حالا اگر یکی تست کرده و فعلا برای طوطیش مشکلی پیش نیومده دلیل بر خوب بودن و جواب مثبت تستش نیست.همون سانستول هم بشدت دز بالایی داره و واسه طوطی ضرر داره.حداکثر یک قطره اونم دو روز در میون بهش بدید و از اینکه به خاطر طعم شیرینش طوطی خوب میخوره خوشحال نشید که بهش بدید.همون یک قطره هم به همراه حداقل دو سی سی آب بهش بدید.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)