سلام مهدی جان منم چنین تلفاتی داشتم 10 تا خریدم الان یکی بی شریمپ مونده لطف میکنی بگی از کجا بی شریمپها رو خریدی و این شریمپ زردارو از کجا گرفتی شاید باری که بی شیریمپها اومدش جالب نبود !
سلام مهدی جان منم چنین تلفاتی داشتم 10 تا خریدم الان یکی بی شریمپ مونده لطف میکنی بگی از کجا بی شریمپها رو خریدی و این شریمپ زردارو از کجا گرفتی شاید باری که بی شیریمپها اومدش جالب نبود !
از آرش تو نواب گرفتم پایینتر از ایران پلنت بالاتر از ایران دیسکس فکر نکنم به بار بستگی داشته باشه چون هرکیرو میبینم بی شیریمپ می خره بعد 1 مدت 1/2 تاشون میمونن براش این زردارم از آرش کرفتم که سبزو مشکیم اورده بود دونهای 9 میداد 7 گرفتم ازش چون زیاد ازش خرید میکنم موفق باشی
منم از آرش گرفتم والا از اینکه معمولا میمرن و گفته بودی زیاد باید گرفت تا یه حد قابل قبولی برسند خیلی گرون تموم میشه دونه ای 14 تومان باید چندتا گرفت تا شاید 6 تاشون بمونن !!؟ فکر کنم منطقی نیست . من فکر میکنم باری که میرسه باید یه مدتی صبر کرد تا میگوهایی که مریض یا در آستانه مردن هستند دورانش بگذره ، بنده تا اونجایی که میدونم به نیترات خیلی حساسند و ph آب بین 6 تا 6.6 قابل قبول هست آیا اگر به 7 برسه احتمال مرگ هست یا kh باید 0 تا 2 باشه اگر به 6 برسه باز هم احتمال مردنشون هست ؟ اگر دوستانی باشند راهنمایی کنند ممنون میشم.
بله دوست عزیز منم این فکرو کردم و عمل کردم این باری که من گرفتم 2 هفته مونده بود تو مغازش ولی اینا خیلی حساسن بازم این شد نتیجه! ولی من که از بیی شیریمپ لذت نبردم چون اصلا جنبوجوش ندارنبرا همین دیگه سمتش نمیرم
![]()
واقعاً زیبا کار کردی داداش
دمت گرم
سلام
میگوهای زیبایی اند.
میگوهای جدید رو هیچگونه ضدعفونی یا قرنطینه نمی کنی؟
احتمال داشتن مریضی ندارند ؟
شاد و پیروز باشی
سلام دوستان من از کود ریورتون استفاده میکردم ولی به نظر من ریورتون فقط بدرد سرپا نگه داشتن اکواریوم میخوره نه پیشرفت!
الان 1 هفتس به پیشنهاد دوستان از کود آهن و مولتی فلورین و اکسل فلوریش استفاده میکنم گیاهام جون دوباره گرفتن با این 3 تا کود و پیشرفت عالی داشتن مخصوصا گلاسوها
سلام دوستان امروز بعد 2 هفته یکی از شیریمپایی طلایم بار دار شده
ولی رد بی هام نه خبری از باردار شدن هست توشون نه رشد کردن
سلام دوستان یکسری تغییرات دادم به دلیل پوسیده شدن حصار چوبی و اینکه درختچه رو فعلان حذف کردم به دلیل اینکه نمیذاشت به گلاسوها نور کافی برسه
اینم 1 عکس از بچه میگو طلایی 1 روزه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)