ممنونم آقا بابک
منظور من این بود که به محض شنای آزاد میچسبند به پدر و مادر یا اینکه یه مدت زمانی طول میکشه
چون لاروهای من به لوله چسبیده بودند یه دفعه گم شدن![]()
سلام:
متاسفانه به احتمال زیاد توسط والدین خورده شدند.برای مرتبه بعدی دور لوله پولیکا یا دوک تخم ریزی از توری های پلاستیکی استفاده کنید و کلیه شرایط استرس زا رو هم حذف کنید
این جفت خیلی خوب از تخم ها نگهداری کردن و مشکلی باهاشون نداشتند
گذاشتن توری بعد از تخم گذاری ایجاد استرس نمیکنه ؟
سلام
من میخواستم به آکواریوم دیسکسهام نمک اضافه کنم (قبلا نیز این سوال مطرح کردم)
عده ای از دوستان گفتند نمک بدون ید از عطاریها یا نمک دریاچه ارومیه تهیه کنم که هر چقدر گشتم نبود.
دوستان دیگه ای گفتند نمک آشپزخانه، که از سوپر مارکت تهیه کردم روش نوشته تصفیه شده و ید دار قیمت هر بسته هم 300 تومن.
آخرش من چیکار کنم از این نمک استفاده کنم؟
سپاس.
سلام:سلام
من میخواستم به آکواریوم دیسکسهام نمک اضافه کنم (قبلا نیز این سوال مطرح کردم)
عده ای از دوستان گفتند نمک بدون ید از عطاریها یا نمک دریاچه ارومیه تهیه کنم که هر چقدر گشتم نبود.
دوستان دیگه ای گفتند نمک آشپزخانه، که از سوپر مارکت تهیه کردم روش نوشته تصفیه شده و ید دار قیمت هر بسته هم 300 تومن.
آخرش من چیکار کنم از این نمک استفاده کنم؟
سپاس.
دوست عزیزم با سلام قبلاً دوستان پاسخ شما رو بصورت کامل دادند.نمک بدون ید از همین نمک دوزاری هاست که اطراف ها هست اما همون نمک رو هم می تونید تو آفتاب توی یه سینی پهن کنید مثلاً از صبح ساعت 7 الی 8 تا زمان غروب آفتاب ید نمک در اثر تابش و حرارت آفتاب از بین میره
دوستان عزیز کسی در مورد نمک اکتاپور سرا و مواقع استفاده از این محصول رو میدونه؟
سلام
امروز داشتم اكواريوم را چك ميكردم ديدم كف آكواريوم كرم هاي سفيد كوچكي دارن لول ميخورند.خواستم بدونم اينا چيند انگلند و براي ديسكسها ضرري ندارند راه از بين بردنشون چيه
با تشكر
بطور خلاصه:
در طول درمان در برابر انگل های خارجی و قارچ ها در آکواریوم آب شیرین و حوضچه ها استفاده میشود
یک نمک آزادکننده اکسیژن هست که در هنگام استرس ماهی بسیار کمک کننده هست و تنفس ماهی رو بهبود میبخشد
و همزمان با داروی سرا مایکوپور هم استفاده میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.