سلام به همه چند تا سوال
اول این کرما که به دیسکس میدن چجوری طریقه پرورش و.... البته کرم خونه نه اون کرم قرمزا
دوم مریضی کیسه هوا رو تا حالا کسی درمان کرده؟ راه حلش رو میدونید بگید
ممنون
سلام به همه چند تا سوال
اول این کرما که به دیسکس میدن چجوری طریقه پرورش و.... البته کرم خونه نه اون کرم قرمزا
دوم مریضی کیسه هوا رو تا حالا کسی درمان کرده؟ راه حلش رو میدونید بگید
ممنون
سلام :
به قسمتهای زیر یک نگاهی بیاندازید
در ضمن بیماری کیسه هوایی اگر در مراحل ابتدایی تشخیص داده بشه قابل درمان هست وگرنه.....
http://www.parsipet.ir/thread17505.html
http://www.parsipet.ir/thread619.html
سلام
لاروهای دیسکس بعد از بیرون آمدن از تخم به بدن پدر مادر میچسبن ؟
چند روز اول نه بعدش از بدن پدر تغذیه میکنند
سوال های تکراری با جواب های بدیهی!!
خوب دیگه اینکه لارو دیسکس ها به بدن دیسکس مولد میچسبن رو همه میدونن سوال پرسیدن نداره که دوست گرامی!
حد اکثر ۷۲ ساعت بد شنای آزاد دارن و به مرور والدین رو پیدا میکنند و به بدنشون میچسبن!
سلام،آیا دیسکس رو میشه با ماهیان گیاهخوار ریز نگهداری کرد؟ماهیانی مثل رامینوس و نءون؟
رامیزی و گورامی چطور؟
من دو تا کوریدوراس و 1 لجنخوار هم دارم.
آیا دیسکس با ماهیهای من میسازه؟
دیسکس باید حداقل چند تا باشه تا افسرده نشه؟
ممنونم.
سلام . شبیه همین سوال رو الان تو قسمت کف خوار ها و ماهی های سازگار با دیسکس پرسیدید !
هیچ قانون مشخصی برای حد اکثر تعداد دیسکس ها وجود نداره . یک اصل هست که میگه هر چی تعداد دیسکس ها بیشتر باشه بهتره . حد اقل ۶ تا ولی به نظر من شما ۱۰ تا کمتر نگهداری نکن .
سلام
این سولفات پتاسیوم یا منیزیم رو باید از داروخانه بگیریم یا جای دیگه؟
کجا پیدا کنم؟
با سلام.با اجازه آقا بابک عزیز.دوست عزیز دیسکس رو میتونید با ماهیان گیاه خوار مثل رامینوس و کوریدوراس و آنجل و لوچ دلقک و غیره نگه دارید.ولی از لجنخوار استفاده نکنید چون گربه ماهی که شب ها شروع به حر کت میکنه و به بدن دیسکس که شب ها مشغول استراحتن میچسبه؟فقط میتونید از کت رویال استفاده کنید که اونم گرانه و بهتره که دیسکس هارو بدون حضور ماهیان دیگر نگه داری کنید.در مورد تعداد دیسکس ها هم آقا بابک توضیح دادن.موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.