ميشه بگين بعد از چند مدت از قفس بيرون بيارمش؟
Sent from my iPhone using Parsipet
ميشه بگين بعد از چند مدت از قفس بيرون بيارمش؟
مقالات این بخش رو مطالعه کنید
https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=909
سلام . پیشناهد میکنم در کنار مقالاتی که دوست عزیرمون برای شما قرار داده مقاله زیر رو هم یکبار مطالعه بفرمایید. ، مطمئنا بسیاری از نیازهای شما رو برطرف خواهد نمودسلام
من يه ١٠ روزه كاسكو گرفتم اسمش فنديه رامه ١٣ماهشه كلا ارومه ميشينم كنارش اصلا غار نميزنه يكم كه باهاش حرف ميزنم يه اار ميزنه از دستم غذا ميگيره ميخاستم بدونم كي از قفس بيرون بيارمش؟ايا بيرون اوردنش تاثيري تو رام شدنش داره؟وقتي ميشينم پيشش پشتشو ميكنه صوت ميزنه اين خوبه به نظرتون؟ ممنون از شما
نگهداری کاسکو : داشتن یک کاسکوی خوب در خانه
سلام دوستان من مدتي ميشه يه كاسكو خريدم مشكلي كه داره اولا بي حال و كسل هستش و تحركش خيلي كمه خيلي كمه دوم اينكه پرهاي گردن و سرش به صورت پف كرده هستش و سوم اينكه موقع نفس كشيدن بغل هاي منقارش پر و خالي ميشه و يكمم فك كنم خس خس ميكنه خواهشا راهنماييم كنين درضمن غذا خوب ميخوره
سلام ، احتمالا سرماخورده و شايد به تنگي نفس و عفونت ريه هم مبتلا باشه. دما مناسبه ؟ ابتني نكرده ؟ قبلا جاي نامناسبي به لحاظ دما نگهداري ميشده ؟ اين علايم رو داره؟ خواب الودگي ، عطسه ، ترشحات چشمي و بيني ، اسهال يا مدفوع سبز رنگ، لرزش ؟سلام دوستان من مدتي ميشه يه كاسكو خريدم مشكلي كه داره اولا بي حال و كسل هستش و تحركش خيلي كمه خيلي كمه دوم اينكه پرهاي گردن و سرش به صورت پف كرده هستش و سوم اينكه موقع نفس كشيدن بغل هاي منقارش پر و خالي ميشه و يكمم فك كنم خس خس ميكنه خواهشا راهنماييم كنين درضمن غذا خوب ميخوره
قبلا نميدونم صاحبش كي بوده و كجا
دماي خونه خوبه سرد نيس الان
خواب الودگي خيلي داره
عطسه خيلي كم
ترشحات اصلا نداره
اسهال عضي وقتا داره بعضي وقتا نه واي امشب اسهال داشت
لرزش به اون صورت نداره
ممنون. به دامپزشک دسترسی دارید؟ باید حتما معاینه بشه. چون وخامت حال و میزان درگیری ریه رو باید با معاینه تشخیص بدن. ممکنه یک سرماخوردگی ساده یا یک عفونت شدید ریوی ، آسم یا انگلهای کیسه های هوایی باشه .قبلا نميدونم صاحبش كي بوده و كجا
دماي خونه خوبه سرد نيس الان
خواب الودگي خيلي داره
عطسه خيلي كم
ترشحات اصلا نداره
اسهال عضي وقتا داره بعضي وقتا نه واي امشب اسهال داشت
لرزش به اون صورت نداره
بله دستوسي دارم پس حتما ميبرم دامپزشك قابل درمانه به طور كامل؟
اگر مراجعه كنيد متخصص طيور بهترميتونن تشخيص بدن. انشالله كه مورد حادي نباشه . زود اقدام بشه و بيماري كهنه نشده باشه قابل درمانه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.