سلام دوستان
دلیل سق زدن یا همان صدای سق درآوردن کاسکو چیه ؟
متشکرم
سلام دوستان
دلیل سق زدن یا همان صدای سق درآوردن کاسکو چیه ؟
متشکرم
سلام
من اين غذارو براي كاسكوم درست كردم
ميخواستم بدونم خوب هست ؟عيب و ايرادي داره؟
محتويات عكس : كلم بروكلي،هويچ،ليمو،نخود،سفي ده تخم مرغ، فلفل دلمه سبز.
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام ، بله خوبه ، متنوع تر هم ميتونه باشه . دو نكته : ١- تخم مرغ به دليل اينكه زود فاسد ميشه ( اونهم در هواي گرم اتاق كه الان بخاري و وسايل گرمايشي روشنه ، جداي از بقيه غذاها بهش بديد كه اونها رو خراب نكنه. ٢- براي اينكه نفخ حبوبات از بين بره ، از قبل در اب خيس كنيد و بعد پخته شده بديد .
حبوبات سه روز خيس خورده بعد ٣٠ دقيقه جوشيده .
ببخشيد زيادي سوال ميكنم
اول اين كه اين غذا و چند بار در هفته بدم خوبه؟
دوم اين كه ، طوطي يه سري غذاهاشو مثل تخم مرخ يا كلم و يه سري ديگه و فقط خورد ميكنه نميخوره
با اين خورد كردن چيزي هم ميخوره؟ يا همشو ميريزه زمين ؟
غذاشو به تیکه های کوچیک تر خرد کنید . بله میخوره حتی یه مقدار کم هم خوبه برای شروع .شما براش بذارید .
طوطی ها کاری که تو گروه انجام میشه رو بیشتر دوست دارن انجام بدن ، یکی از روش هایی که میتونید به خوردن غذا تشویقش کنید اینه که خودتون هم همزمان از همون غذا بخورید . سعی کنید این عادت رو در طوطی تقویت کنید که غذاهایی که مخصوص به خودش هست رو بخوره نه غذایی که شما سر سفره میخورید .
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using Parsipet mobile app
انار، نخود ، ادس، سيب، تخمه، و ٩٠٪ غذاهايي كه كاسكو ميخوره باعث يبوست ميشه
كاهو و چيزاي ديگه كه معدش و شل ميكنه هم كه ميگن ضرر داره
من احساس ميكنم كاسكوم داره كمكم دچار يبوست ميشه . هنگام مدفوع كردن كمي زور ميزنه و آب مدفوعش كم شده
چي بايد بكنم؟
ممنون
سلام ، معذرت ميخوام كدوم منبعي گفته كاهو و بقيه سبزيجات براي كاسكو مضره ؟!! اصلا اينطور نيست . پرندگان به ميوه و سبزيجات نياز روزانه دارند . هر چيزي اگر در حد تعادل رعايت بشه هيچ ضرري نداره . قرار نيست ميزانش اونقدر بالا باشه كه مبتلا به اسهال بشن!!
براي مشكلش ، حتما ، كاهو ، ميوه و سبزي شسته و خشك شده در قسمتهاي كوچك بهش بديد . عدم مصرفش ، هم براي دستگاه گوارش مضره و هم از دريافت ويتامينهاي لازم محروم ميشه. اگر يبوستش حاد بود ، ميتونيد اين خوراك رو با مقدار كمي روغن زيتون هم تركيب كنيد ، يا بصورت دستي روزي دوبار ، ١/٥سي سي روغن زيتون با قطره چكان بهش بديد
من هر سايتي رو تو نت چك كردم اكثرا كاهو و خيار و براي كاسكو كاملا منع كردن ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)