سلام. بله بعضی از طوطی ها دیر به اشخاصی به غیر از صاحبشون اعتماد می کنن. این مقاله رو بخونید :
http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=7801
این حالت ، رفتار جفت یابی هست در طوطی ها ، وقتی این حالت پیش اومد و براتون غذا بالا اورد یا حتی اداشو در اورد ازش دور شید و باهاش بازی نکنید .
این مقاله رو بخونید :
http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=24683
طوطی معمولا کلمات رو تکرار میکنه با فقط جواب سوالات خاصی که باهاش کار شده رو میگه. میتونید کلماتی که میخواید رو بهش یاد بدین و وقتی یاد گرفت و تکرار کرد قبل از اینکه کلمه رو تکرار کنه ، سوال یا حرفی که میخواید رو بگید و با یکم مکث خودتون جوابش رو بگید تا طوطی تکرار کنه .
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using Parsipet mobile app
سلام ارتفاع قفس رو بردید بالاتر بازم قار میزنه؟ حتما ببرید بالاتر ( فعلا برای شروع کار) بعد که از قار افتاد میتونید ارتفاع رو به حالت قبل برگردانید البته ارتفاع مناسب نه ارتفاع کم.
صبر داشته باشید با ارامش باهاش کار کنید عجله نکنید که یه خاطر یه کار اشتباه ازتون کینه به دل بگیره یا فکر کنه براش خطر محسوب میشید .وقتی نزدیکش میرید لباس هایی با رنگ جیغ نپوشید .. به قارش بی توجه باشید و اصلا واکنش نشون ندید.
اره گذاشتمش رو ی میز ک حدودا 90 سانتی هست ارتفاعش بعله متاسفانه قار میزنه ولی وقتی میشینم کنارش میاد رو نشیمن بدون قار وقتی میخوام بلند شم قار میکشه و میره رو دیواره .
صبح ک میخوام کاور بردارم از روش قار نمیکشه فقط میره رو دیواره و اخر شب ک میخوام غذاشو بذارم واسش قار نمیکشه اکثرا فقط میره رو دیواره
سلام.من دوباره سوال دارم. اگ رفتار جفت یابی داره تا کی بهش نزدیک نشم؟بدون محبت و بازی با من ک پر کن میشه.
عرض سلام و ادب خدمت دوستان
در طی حدود 10 روز این سومین پر هستش که از ناحیه دم کنده میشه و جویده میشه ، با در نظر گرفتن اینکه ساقه پر را میجود ، امکانش هست از کمبود کلسیم باشه ؟ یا مشکل دیگری دارد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
موفق باشید
عیب نداره بی توجه باشید . کنارش که نشستید با دست از بین میله ها بهش غذا بدین. مثلا تخمه.. غذاشو ۳ وعده کنید قبل از شروع وعده بعدی ظرفش رو بردارید که گرسنه باشه و بعد امتحان کنید ...ببینید واکنشش چیه.
سلام . من نگفتم بهش بی توجهی کنید و کلا باهاش بازی نکنید .
ولی وقتی تحریک میشه بازی رو ادامه ندید .
کاری انجام ندین که باعث تحریکش بشه. مثلا فقط سرش رو نوازش کنید ، شکم ، پشت و کنار دمش رو نوازش نکنید یا دست نزنید یا بوس نکنید . با اسباب بازی باهاش بازی کنید. بازی های فکری باهاش تمرین کنید . ذهنش رو به چالش بکشید...
علاوه بر این غذاهای پرکالری پر چرب و با پروتئین بالا و غذاهای نشاسته دار و گرم و غذاهای محرک مثل جوانه گندم و شاهدانه رو در غذاییش کم کنید بیشتر میوه جات و سبزیحات بهش بدین
جلوی اینه قرارش ندین ، محیط تاریک براش فراهم نکنید مثلا لونه
.
از نظر من کندن یا کشیدن یا جویدن دم بیشتر نشونه استرس هست . اطمینان دارید که پر رو میکنه؟ شاید پرش به خاطر تو لکی میوفته و خودش ساقه رو خراب میکنه؟
یعنی توجهی ب قار کشیدنش نکنم ؟ بذارم اون قار بکشه و با دست از پشت میله ها بهش غذا بدم؟ برای این کار باید مدت زیادی گشنگی بکشه چ مدت کافیه؟
شبا قار نمیکشع دور و بر ساعت 12 اینطرفا فقط میره رو دیواره قفس دیشبم ک رفتم برا پر کردن ظرف غذاش دو دل بود ک بره یا نره اخرش رفت رو دیواره ولی قار نکشید اروم رفت رو دیواره .
اگه بخوام بهش تخمه بدم با دست بهتر نیس همون موقع بدم؟ ایا باعثث ایجاد استرس نمیشه ؟ نشه ک همینیم ک هست بدتر شه
ویرایش توسط attacker9627 : 6th August 2016 در ساعت 09:50 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)