سلام . فکر کنم قبلا در مورد تغذیه طوطی شما ازتون پرسیدم . ولی یادم نیست . یه بار دیگه بگید کلا در طول روز چه غذاهایی میخوره و چه غذاهایی رو دوست داره
از استفاده از غذاهای مخلوط نترسید ، مشکلی ایجاد نمیکنه ، فقط برای شروع تو اون غذا ، از مواردی استفاده کنید که مورد علاقه طوطی شما هست ، تا کم کم به خوردن غذاهای مخلوط هم عادت کنه .. بعد یه آیتمی که دوست نداره رو میتونید به این غذای مورد علاقه اضافه کنید . چون طوطی شما کلا آشپزخونه رو دوست دارید سعی کنید وقتی دارید غذای مخلوط درست میکنید کنارتون باشه تا باهاتون همراهی کنه .. یکی از چیزهایی که خیلی دوست دارن اینه که موقع درست کردن غذا ناخونک بزنن بهش .
مثلا یکی از غذاهایی که ما برای روشا درست میکنیم . مخلوط حبوبات پخته شده و له شده ( چون از خود حبوبات استقبال نمیکنه و مجبوریم ریختشو عوض کنیم که نفهمه چی داره میخوره ) و هویج هست . گاهی اوقات سیب زمینی اضافه می کنیم ماهی یه بار سفیده تخم مرغ با یکم زرده و هویج .. و یا گوشت خوب پخته شده مرغ با هویج ، چون کلا هویج جز غذاهای مورد علاقشه . سعی کنید تا وقتی راه نیفتاده این غذا رو شلوغش نکنید .. با آیتم های کم و مورد علاقش شروع کنید
اگه کلا با میوه و سبزیجات و غذاهای کلسیم دار میونه ای نداره ، میتونید برای تامین ویتامین ها و کلسیمش از مکمل استفاده کنید تا یه مدت
در مورد روزنامه یا کاغذ، اگه روزنامه رو نمی جوه مشکلی نداره،از سفره هم میتونید استفاده کنید،
این قفس رو بهش قفس کاسکو هم میگن .. همه قفس ها این میله های پایینی رو دارن و ممکنه غذا بینشون گیر کنه ، اما اگه خیلی اذیت میشید میتونید قفس بزرگتر بگیرید براش
شما لطف دارید دوست من ، عروسک منظورتون اسباب بازی چرمیه ؟خدا رو شکر ، امیدوارم همیشه شاد باشه . نه من قفس ندارم
چه مدلی میخواید درست کنید . اگه با چوب درخت میخواید درست کنید بجوشونید خیلی بهتره ..
حتما با یه ماده ضد عفونی کننده غیر سمی مثل هیدروژن پراکسید ، تمیزش کنید و بعد بشورید و بذارید خشک شه ..
اگه برای اون درخت از آفت کش ها استفاده شده باشه حتی میکنه با تراشیدن پوست هم از بین نره و ممکنه جذب اون چوب شده باشه ، ممکنه حشرات داخل چوب پنهان شده باشن یا تخریزی کرده باشن .. بذارید داخل فر به مدت 1 ساعت ، فکر نمیکنم در حدی بزرگ باشه که تو فر جا نگیره . حداقل سعی کنید اون چوب هایی که طوطی بیشتر باهاش تماس داره گرما بخوره .. حالا پایه نشیمن رو میشه بیخیال شد
بادوم زمینی ها درجه بندی و کیفیت مختلف دارن . برای مصارف انسانی و برای مصارف حیوانات ، برای مصارف انسانیش که دست ما میرسه هم ممکنه کیفیت مناسب نداشته باشه ، دیگه اگه برای مصرف حیوانات باشه که اصلا نمیشه اعتماد کرد.
یکی از رفتارشناس های طوطی توصیه میکرد که بادوم های غذاهای آماده رو جدا کنید و دور بندازید
بله منظورم اسباب بازی چرمیه اخه تا حالا ایباب بازی زیادی براش خریدم چون نتونسته خورد کنه دوست نداشته فلفلی یک کابینت اشپزخونه را براش خالی کردم با کلی اسباب بازی که اسباب بازی چرمی را از همه بیشتر دوست داره در مورد اشپزی هم اصلا نگران نباشید اگه پیشم نباشه خونه را میذاره تو حلقش ناخونک هم میزنه هویج بهش دادم ناخونک زد و دوست داشت وقتی غذا را هم میزدم اسباب بازی هاش را مینداخت بالا پاییندر طول روز پسته و تخمه وانگور در اختیارش قرار میدم که پسته یک دونه و تخمه خیلی خیلی کم و فقط اب یک دونه انگور را میخوره اب میوه ی طبیعی خیلی دوست داره دیشب اب هویج و خود هویج را بهش دادم ولی اب هویج را خورد وخیلی دوست داشت بیسکوییت مادر و عسل و اجیل هم دوست داره اما زمستون ها بهش میدم تابستون ها هم عاشق بستنیه و یه قاشق چایی خوری میخوره
ولی کلا در طول روز مقدار کم میوه و یک الی دو پسته و چند تا دونه تخمه براش میذارم که خیلی کم میخوره لب به حبوبات و برنج و ماکارونی نمیزنه و فقط به عنوان غذا استخوان مرغ دوشت داره
در مورد میز بازی هم اینجوری دوست دارم باشه که فکر کنم اگه بخوام باید بدم نجاری
![]()
با اجازه ی استادم سپیده خانم
پسته رو اقای اژیده گفتن هفته ای 1 بار هم زیاد
بیسکوییت مادر رو ندین بستنی هم ندین براش بده !
نخ سبزیجات رو براش درست کنین دوست داره و بعدا و به مرور میخوره !
اصل اسباب بازی اینه که خراب شه !!!!! 70 درصد جویدن 30 درصد سرگرمی
بله باید بدین نجاری یا اماده بخرین ! رنگ خوراکی باشه ! و جنس جوب هم خیلی مهم
سلام ببخشید یه سوال دارم خانوم سپیده. من پسرخالم این طوطی رو اورده و خودشم پرنده داره. ولی فروشگاه نیست. حالاایشون به من گفتن که باید تو هفته الان که رام نیست دو بار میوه بدی.آیا درسته؟ و اینکه من چند بار غذا بهش بدم تو روز؟ بغیر ماله جایزه و بگید کی بدم بهش. طوطی معمولا باید ساعت چند بخوابه و خواب ظهر براش طبیعیه؟ دیروز که گفتم دیر خوابید ظهر یکم خوابید میشه بگید قفس من په مدلیه؟ اگه عکس هایه قبلی واضح نیست بگید تا بزارم ممنون
با سلام در مورد پسته گفتم که در اختیارش قرار میدهم ولی ای کاش میخورد نه پسته را زیاد نمیخوره گفتم اگه بخوره حداکثر توی روزی که پته دلش میخواد یه دونه میخوره اصلا این کاسوی من غذا بخور نیست و وزنش از حد مجاز خیلی کمتره در مورد بستنی هم خود سپیده خانم توی یک پست گفته بودند بد نیست من که هرروزبه کاسکوم بستنی و بیسکویت مادر و پسته نمیدم که گفتم در اختیارش قرار میدم در مورد اسباب بازی هم عرض کردم چون اسباب بازی سپیده خانم را میتونه بجوه دوست داره و اسباب بازی های زیادی که خریدم را چون نتونسته خورد کنه دوست نداشته درطول روز نمیتونم بگم به طور معیار چی میخوره ولی من تخمه هر روز به قدارکم و اب یک دونه انگور را اگه داشته باشم میدم بیسکوییت مادر و اجیل سالی یه بار جوانه ی گندم هم نمیخوره ولی عسل را دوست داره ولی بهش زیاد نمیدم ماهی یه بار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)