سلام تشکر از دوستان بابت راهنمایی
من کمی کاسکو رو گشنه نگه داشتم تا کمی نرم تر بشه البته نه زیاد ها چند روزه دارم این تمرین رو انجام میدم بهش غذای تشویقی میدم تا به دستم عادت کنه خیلی از دستم میترسه الان بعد از چند روز بهتر شده نه که غذا از دستم بگیره ولی ترسش کمتر شده اول تا دستم غذا بود از ترس از میله ها بالا میرفت الن بهتره درسته نمیگیره ولی سر جاس به دستم توجه میکنه . دوستان این فروشگاه مربوط به سایت هست ؟ آیا قیمت هاش مناسب تر است ؟ کدام اسباب بازی رو واسش بخرم ؟ دوستانی که خریداری کردند راهنمایی کنید
وقتی دو هفته از اومدن کاسکو میگدره شب غذاشو بردار تا فردا ظهر ساعت دوازده چیزی بهش نده بعد تخمه بین میله ها قفس بگیر تا بیاد غذا بگیره اینکار شاید چند ساعت طول بکشه شاید چند ساعت نیاد و نگیره باز شما یکساعت دگ صبر کنید و دوباره امتحان کنید البته غذا رو باید مدت طولانی بگیرید زیاد به پرنده گرسنگی ندید خوب نیست.
بله فروشگاه همین سایت هستش و از نظرم قیمت ها خوبه هر اسباب بازی که دوست دارید واسش بگیرید فرقی نمیکنه بستگی به انتخاب خودتون داره.
سلام دوست عزیز
معمولا محبت از سختی زودتر نتیجه میده . بجای اینکه غدا برداشته بشه و مدتی پرنده گرسنگی بکشه سعی کنید با محبت بهش بدین . ببینید پرنده هیچوقت شی و غذای نشناخته رو با دست نمیگیره از طرفی نا زمانیکه آشنا نشه غذایی که در دسترسش هست رو از دست نمیگیره . شما توی غذایی برای پرنده از حبوبات استفاده کن یا میوه جات . پرنده با طعم و شکلش آشنا میشه و توی این مدت ببینید پرنده به کدوم غذا بیشتر انگیزه نشون میده و وقتی غدا میزارید اول اونو با اشتها میخوره . بعد اونو از زنجیره غذایی حذف کنید ولی بقیه غذا مثل تخمه و بقیه رو بهش بدین . حالا اون غذای مورد علاقه رو اول یکم جلو بگیرید دستتون و بهش نشدن بدین بعد که کامل دقت کردم آروم به قفس نزدیک کنید . دو حالت داره اول اینکه پرنده از حرکت دستتون به سمتش میترسه یا اینکه وایمیسته ولی از غذایی که توی دستتون هست نمیگیره یا میگیره و میندازه . در مورد اول پرنده هنوز باهاتون آشنایی نداره و نیاز هست باهاتون بیشتر اخت بشه و فعلا تا حدی که نترسه بهش نزدیک بشید هربار دیدید ترسید کمی فاصلتون رو بیشتر کنید و اجازه بدین بیشتر بشناسه شمارو .
اگر نه غذاروگرفت انداخت یا حتی بها نداد ( چون غذای مورد علاقشه فرار نمیکنه به احتمال زیاد با شک و دودلی میخواد بیاد ) و خلاصه فرار نکرد ازتون پس باید همینطوری کار کنید . بهش غذارو نشون بدین و بهش بدین اگر دیدین دو به شکه و یکم ازتون فاصله گرفته ولی نترسیده و به دستتون دقت میکنه غذارو توی دستتون نگه دارید بعد از مدتی بزارید توی ظرف غذاش خودش بیاد بخوره تا بفهمه این چیزی که دستتون هست براش ضرر نداره . چندبار که اینکار رو تکرار کنید میفهمه و دفعه بعدش که نگه دارید میاد ازتون میگیره . اگر هم گرفت ولی انداخت یکم بزارید برای گرفتن غذا از دستتون تقلا کنه و کنجکاو بشه بعد بدین بهش غذا رو اینطوری میگیره میخوره و هی تکرار این قضیه باعث میشه خوب بشناسه شمارو
فقط توی این تکرار ها نباید مزاحم ساعات استراحت پرنده بشید و این عمل رو بیشتر از 10 15 دقیقه انجام بدین چون پرنده حوصلش سر میره و کم کم عصبی میکنه این رفتار
مثلا وقتی خودتون میوه ای جلوش میخورید ولی نگاهتون میکنه ( به جز میوه های ممنوعه و ریسک دار ) کمی نشون بدین بهش یا حتی براش توی ظرف بزارید بخوره ...
موفق باشید
سلام دوستان این طوطی من چرا رنگ شماش این طوری تو حیاط رنگ دودی روشن یا سفید معلوم میشه تو اتاق زرد هست فکر میکنید چند سالش هست
![]()
سلام به دوستان امروز یک پر از دم کاسکو خودم مشاهده کردم . انگار قیچیش کرده دلیلش چیه ؟
از ته پر کنده نشده به نظرتون عصبی نیست ؟ چون چوب وسط رو هم خورد خورد کرده
![]()
سلام . شما خودتون دیدین که پر رو قیچی کرد ؟
با یه پر نمیشه قضاوت کرد ، ممکنه پرش افتاده باشه ( به خاطر تو لک بودن ) و ساقه پر رو خودش جویده و از خود پر جدا کرده ..
اگه درست یادم باشه ، با توجه به عکس هایی که قبلا ازش گذاشتید وضعیت پرهاش زیاد مساعد نبود و کیفیت خوبی نداشت پس اگه شروع به جویدن و پرکنی کنه هم جای تعجب نداره
دلایلش شروع پرجوی یا پرکنی هم میتونه استرسی باشه که قبلا بهش وارد شده یا استرسی که الان داره بهش وارد میشه .. یا کیفیت بد و ضعیف بودن پرها و .... بیکار شدن زیاد ، نداشتن سرگرمی و دلایل دیگه ..
اما کلا با دیدن یه پر نمیشه نظر داد
به فکر اسباب بازی باشید اگه تا این حد برای جویدن چوب مشتاق هست که چوب نشیمنش رو خراب کرده حتما به اسباب بازی چوبی نیاز داره ، اگه این نیازش برطرف نشه ممکنه به جویدن پرهاش هم روی بیاره
روزنامه کف قفس رو هم یک بار صبح و یکبار شب موقع خواب عوض کنید تو این عکسی که گذاشتید کف قفس خیلی کثیفه ..
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)