ویرایش توسط jahanmard : 13th August 2014 در ساعت 12:41 PM دلیل: لینک اشتباه قرار گرفت در پست
سلام چند بار فیلم ماهی های شما رو دیدم واقعا لذت بردم یکی از یکی زیباتر
ماشالله
قصد تملق و چاپلوسی ندارم واقعا می تونم بگم در حال حاضر مجموعه شما جزء اولین هاست اگر نگم اولی
ماشاالله
اقا من میخوام یک مقدار ارتمیا هدیه بدم (البته ناقابله) به دیسکهسای شما فقط به خاطر سایز کردن این دیسکسها به این زیبایی
لطفا اگه شماره من رو دارید با من تماس بگیرد (توی اگهی فروش ارتمیا توی امضا هم وجود داره )
ویرایش توسط sayesh : 13th August 2014 در ساعت 08:12 PM
همیشه ماهیای عالی داشتید این سری هم که محشرن خیلی زیبا بودن ایشالا تو سایز 7 اینچی ببینیمشون![]()
سلام دوست خوبمون ، خورشید از کدوم طرف دراومده ؟ماشاءالله کولاک کردی داداش ، همین الان فیلم بچه هارو دیدم و حسابی کیف کردم ، واقعا خسته نباشی ، بزنم به تخته حرف ندارن و امیدوارم روز به روز بزرگتر و زیباتر هم بشن موفق باشی عزیز
ویرایش توسط reza74 : 14th August 2014 در ساعت 12:26 AM
شسلامسلام چند بار فیلم ماهی های شما رو دیدم واقعا لذت بردم یکی از یکی زیباتر
ماشالله
قصد تملق و چاپلوسی ندارم واقعا می تونم بگم در حال حاضر مجموعه شما جزء اولین هاست اگر نگم اولی
ماشاالله
اقا من میخوام یک مقدار ارتمیا هدیه بدم (البته ناقابله) به دیسکهسای شما فقط به خاطر سایز کردن این دیسکسها به این زیبایی
لطفا اگه شماره من رو دارید با من تماس بگیرد (توی اگهی فروش ارتمیا توی امضا هم وجود داره )
امیر جان شما لطف دارید من خودم همیشه از دیدن آلبوم شما به سر شوق میام . کل دیسکس های بنده ناقابله بفرمایید تقدیم می کنم
به به سلام آقا رضای گل . آره به خدا بالاخره قسمت شد اومدم عکس گذاشتم . ممنون
سلام اقای جهانمرد......واقعا زبونم از توصیف ماهیاتون عاجزه.........خیلی خیلی زیبان انشالله که همیشه همینطور باشن.............موفق باشید.![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.