دوستان میشه از روی رنگ چشم کاسکوی من بفرمایید که چند سالشه ؟
به نظر خودم چشمهاش سفیده خیلی کم متمایل به کرم .
چند صفحه قبل رو که میخوندم دیدم در مورد چشم نباتی ها نوشته بودن که دیر یاد میگیره و مستلزم وقت زیاد هست . کمی ناامید شدم و دلچرکین شدم که نکنه فروشنده سن کاسکو رو دروغ گفته باشه و بیشتر از 2 سالش باشه
ممنون
سلام .اقا واسه این کاسکوم اسباب بازیم کذاشتیم تو قفس ولی بازم صدای جیغای بچه های پارکو در میاره هرچی پارچه میندازیم که تنبیه شه فایده نداره چی کار کنم؟؟؟؟؟
سلام. به نظر من اصلاً تنبیهش نکنید ، شما با این کاراتون به اون میفهمونید که دوست دارید تا تکرار کنه.
کاسکوی شما اون صدا را یاد گرفته و برای اینکه یادش بره باید کمتر بشنوه، هروقت خواست تکرارش کنه شما میتونید حواسشو پرت کنید یا صدای ناگهانی در بیارید.
میتونید باهاش بیشتر تمرین کنید تا به حرف بیاد و اینا رو تکرار نکنه.
دقت داشته باشید که هروقت خواست تقلید کنه بهش بی توجه باشید تا براش لذت بخش نباشه این کار.
سلام . خواهش میکنم شرایطی که نگران کننده بود رو بهتون گفتم . با این توضیحات شما مشکلی نداره .. اما بیشتر دقت کنید و اگه جزئیاتی که گفتم رو دیدین حتما با دکتر مشورت کنید
سلام . بادوم زمینی ندین به طوطی . قبلا هم گفتم .
سلام . میشه اما این عکس مناسب نیست برای تشخیص .. تو نور طبیعی به چشمش نگاه کنید اگه سفید هست 2.5 تا 3 سال داره
اگه قبلا رام شده مشکل خاصی ندارید . ناامید نشید
سلام .
اسباب بازی ربطی به جیغ زدن یا نزدن نداره .. ممکنه سرگرمش کنه واسه یه مدت اما جیغش رو از بین نمیبره . تنبیه به هر صورت ( پوشوندن پارچه با قفس ، انتقالش به مکان تاریک یا حموم ... ) توصیه نمیشه .
زمانی که جیغ میزنه اصلا بهش توجه نکنید . وقتی جیغش کاملا قطع شد برید سمتش و بهش توجه کنید، کلمات جدید باهاش کار کنید و تمرین سخنگویی کمک میکنه که این جیغ ها کمتر بشه . کم کم یاد میگیره به جای این جیغ ها کلمات رو تکرار کنه .
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)