سلام.پرایی که از دمش گذاشته بودی ریشه داشت .ولی این عکسای جدید که گذاشتی یه کم دوره .من متوجه نمیشم .حالا که خودت میگی ریشه نداره ولی یکم تهش بیشتره (واسه اینکه یکم پرزای تهشو کندی ) پس پرجوی داره .که شما یکم از شرایط نگهداریش بگو تا ببینیم اشکال از **است .فکر کنم دیگه خودت میدونی شرایط نگهداری کاسکو رو.ولی باز چک کن.اندازه قفسش ؟ارتفاع قفس ؟چه قدر سرگرم بوده ؟اسباب بازی هارو تازه گذاشتی یا قبلا هم بوده؟در کل اون علل پرکنی که عسل گفت رو شما چک کن .اونایی که مربوط به نگهداری از کاسکو میشه .علت پرکنیه کاسکوی من 90% به خاطر نداشتن اسباب بازی و سرگرمی بود .من اینو نمی دونستم و جلوشو نگرفتم .ولی تو الان میدونی .پس بهترین کاری که باید یکنی :1.کلافه نشی چون فایده ای نداره
2.حتما ببریش دکتر تنها کاری که باید انجام بدی و خیلی مهمه
3.اگه فهمیدی سالمه (خدا کنه )اگه شرایط نگهداریش خوب باشه مشکلی پیش نمیاد.
4.اگه فهمیدی پرکنی یا پرجوی داره .... .بهتره فکر منفی نداشته باشیم :-$دکتر ببر خیاله خودتو راحت کن.
ولی یه سوال کاغذو همینطوری می ذارم یعنی چی؟یه ورقه کاملو میذاری تو قفس؟
من از آلو ورا استفاده نکردم برای کاسکوم ولی شنیدم خیلی خوبه .یه خانومی بود که ازش استفاده کرده بود کاسکوش به خاطر ترس از درخت کریسمس پرکن شده بود طوری که زیر دمش کاملا زخم بود.برای درمان پرکنی از آلو ورا و سرکه سیب استفاده کرد .کاسکوش خوب شد بعد 6 ماه .برای زخمش از آلو ورا استفاده می کرد.یادمه وقتی این داستانو خوندم کلی گریه کردم .خیلی هم گشتم دنباله ایمیلش ولی پیدا نکردم.خودم تا حدودی کنترلش کردم.
![]()
ویرایش توسط sepideh : 6th August 2010 در ساعت 03:18 AM
اگه میشه یکم سلیقه به خرج بده .اونو براش جذاب کن .کاغذ خالی که میذاری حداقل یه چیز باشه میبینه ذوق کنه .اگه آویزون کنی تیکه های کوچیک رو وقتی داره باهاش بازی میکنه اون آویزش تکون می خوره خوشش میاد تازه شاید باهاش دعوا هم بگیره..خیلی خوششون میاد با یه اسباب بازی دعوا بگیرن.حتما اینکارو بکن.
سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم که حبوبات را اول به مدت 24 ساعت بخیسونیم و بعد آبپز کنیم یا همون طور که خشک هستن بشوریم و آبپز کنیم؟
و مدت آبپز کردن چقدر باشه خوبه؟
ممنون از لطف شما
سلام. نه حتما حبوبات رو بخیسون. تا جایی که من می دونم خیس خوردن حبوبات به خاطر گرفته شدن نفخ اونها هست. نفخ برای پرنده ها مشکلات گوارشی پیش میاره. دوست عزیز حتما هم سعی کن حبوبات رو وقتی خیسوندی بپزی و به کاسکو بدی. خام بهش نده. ممکنه الان مشکلی ایجاد نکنه ولی بعد مشکل ایجاد می کنه. عروس هلندی من بعضی مواقع استفراغ می کرد و من کشف کردم که وقتی حبوبات خیس خورده خام می خوره اینطوری می شه از اون موقع که براش می پزم دیگه مشکلش حل شده.
به نظرم اونقدر بذار آب پز بشن تا کاملا پخته بشه. خودت یکیشو امتحان کن اگه پخته بود که خوب دیگه حله.
طرز استفاده قطره multi-vitamin vitakraft ميگين
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)