داروهای تترا معمولا اینجورین.. مثلا خیلی غلیظ هستند.. اما استفاده نکن ..
ازو بگیر خیلی بهتره
داروهای تترا معمولا اینجورین.. مثلا خیلی غلیظ هستند.. اما استفاده نکن ..
ازو بگیر خیلی بهتره
سلام دوستان تو اکواریومم 3تا حلزون دیدم که اندازه تهه سوزن ته گردن رنگشون شیریه یک لاک شیشه ای هم دارن اینا چه نوع حلزونی هستن تو آکواریومم فقط حلزون توت فرنگی دارم شایدم آفت باشن نظرتون چیه؟
سلام
شک نکن افت هستن سریع جمعشون کن تا درد سر نشدن برات
سلام اونا که آفتن و تکلیفش مشخص. بیچاره شدی رفت دیگه ریشه کن نمیشن..
اما این حلزون توت فرنگی دیگه چه صیغه ایه؟ ندیدم تا حالا..
مهدی یه عکس بزار..
عجب کنه هایی هستن این حلزونا وقتی گیاهارو کاشتم کلی قبلش شستمشون بعد کلی چکشون کردم کلی تو این مدت ضد جلبک استفاده کردم بعد 2 ماه باز سرو کلشون پیدا شد رو اعصابن1 گروه حلزون کیلر میریزم
![]()
سلام والا خودمم نمیدون حامد جان
از پلنت سنتر 15 گرفتم اولین بار بود میدیدم وقتی اسمشو پرسیدم گفت توت فرنگیهتو صفحه 7 تو عکس اولی رو نرده چوبیه هستش
بازم به حلزون اکتفا نکن خودت وارد عمل شو
سلام
اگه می تونی حلزون های خودتو خارج کنی برای یه تایم موقت چند تا لوچ دلقک بنداز . یکم با بستر مشکل داره ولی تمام حلزون ها رو نابود می کنه . من خودم دوتا شو انداختم تو تانک و بعد 2 هفته 1شو رد کردم . اون یکی هم مطمئن بشم در میارم.
البته گرفتنش از تو تانک گیاهی کار خیلی سختیه . وحشت ناکه .
شاد و پیروز باشی
راستی لوچ به میگوهای رد فایر و رد چری آسیب می رسونه . احتمالا با بقیه میگو ها هم همین طور باشه.سلام
اگه می تونی حلزون های خودتو خارج کنی برای یه تایم موقت چند تا لوچ دلقک بنداز . یکم با بستر مشکل داره ولی تمام حلزون ها رو نابود می کنه . من خودم دوتا شو انداختم تو تانک و بعد 2 هفته 1شو رد کردم . اون یکی هم مطمئن بشم در میارم.
البته گرفتنش از تو تانک گیاهی کار خیلی سختیه . وحشت ناکه .
شاد و پیروز باشی
شاد و پیروز باشی
مهدی جان تایپیک شما که 7 صفحه نیست .. 4 صفحه هست!!
لینک بزار میبینم..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.