با سلام خدمت همه دوستان
تو این چن وقت تغییرات اضافه شدنه 12 عدد باله ریسمانی کوچیک بوده و اضافه شدنه دو ریشه نیلوفر متفاوت و یه مدل گیاه دیگه که واقعیتش نمی دونم دقیقا چیه ، فک میکنم یه مدل کریپتون باشه
و تغییراتی که تو عکس مشاهده خواهید کرد![]()
![]()
دوستان نظر بدین لطفا (البته فقط دلم میخاد نظر مثبت بشنوم چون از سنگام و ترکیب تانکم دیگه خیلی راضی ام ، لطفا مراعات روحیه منم بکنین
و دیگه ایراد نگیرین، شوخی کردم)
![]()
![]()
همینطوری که میبینین سنگایه قرمز تقریبا سیقلی رو با سنگایه خاکستری جدیدی که از طبیعت پیدا کردم جابجا کردم ، (البته خدایی قصدم این بود که به تقلید از آقا مهدی عزیز من هم یه کار مفیدی
برای بقیه کاربرا انجام داده باشم )
و به جاش این شکلی شده
سمت راست تانک
و
سمت چپ تانک
و
و در نهایت
و
![]()
سلام ممدی جان
خیلی قشنگ شده . آفرین
یعنی اصفهان اینقدر گیاه متنوع پیدا میشه ؟ آفرین اصفهان
ایراد نمیگیرم که روحیه گیاهیت جریحه دار نشه
موفق باشی
دکوراسیون جدید مبارک
خیلی قشنگ شده
مثله تانک گیاهی بقیه دوستان عالیه
به همگیتون خسته نباشید میگم
البته با این تانکای خوشگل آدم هیچوقت خسته نمیشه![]()
سلام محمد جان داداش عالیه هی تومغازه افتخاری گفتیا فکرشو نمیکردم به این زیبایی باشه تانکت عکس از ماهی جدیدتم بذار (اصلا راز نگهدار نیستم)
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
یه چندتا عکس واسه گردو خاک نخوردن تاپیک گرفتم که ایشالا دوستان هم سر شوق بیان و این چن روز تعطیل اونام عکس بذارن و جبران کنن و دل مل رو هم شاد کنن
تغییرات : بعد از سوختن یه لامپ آزو صورتی ، با 1001 بد بختی و را هنمایی داود عزیز به جاش دو تا زیر کابینتی t5 هالی استار که یکی شون صفید 86 سانت و یکی شون قرمز 50 سانتی بود جایگزین شد
ینی نور فعلی 3 تا ایستا سفید یک آرکادیا صورتی و دوتا زیر کابینتی
اضافه شدن 8 عدد رد رمبو نسبتا کوچک و 3 عدد رمبو بوسمانی نسبتا کوچک و 20 عدد نئون بسیار کوچک که خداروشکر فقط یه تلفات داد
خارج کردن آپونگتون هایی که بسیار بزرگ شده بودن و سطح آب رو گرفته بودن و به دو مدل آپونگتون دیگه اضافه کردم و یه مدل نیلوفر که خیلی بزرگ شده و تو عکس میتونین ببینینش ( که رنگش زرد با خالهای بنفشه ، خیلی از رنگش خوشم میاد)
البته تو این چن روز قصد دارم وسط تانک رو خلوت کنم و خلاصه یه تغییراتی بدم ، خیلی خوشحال میشم که دوستان نظر بدن![]()
![]()
نمای کلی
سمت چپ تانک
سمت راست تانک
و گوشه سمت چپ
![]()
مرسی خیلی زیبا شده . عقب تانک اونقدر شلوغه که نمیشه چیزی رو تشخیص داد
حالا تغییرات رو انجام بده و توی عکس بعدی ببینیم چیکار کردی
امیدوارم روز بروز بهتر و قشنگتر بشه
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)