با سلام خدمت دوستان
دوستان یه چن وقتیه روی چمنایی که جلویه تانکم کاشتم ، یه تخم هایی میبینم ، یه کپسول هایه بیرنگ بسیار ریز که اندازه ته سوزن هستن ، و یه نقطه سفید
وسطشونهیه چن وقتی یکیشونو زیر نظر داشتم که بعد از چن روز رنگشون قهوه ای میشه و کدر میشن ؟؟؟!!! خودم احتمال میدم که تخم حلزون کیلر ها باشه ، گفتم
شاید دوستان بدونن ، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون![]()
![]()
فک نکنم تخم حلزون آفت باشه ، چون به نسبت خیلی بزرگه ؛ و قبلا هم که حلزون آفت داشتم ولی ازین تخما ندیده بودم ، در اومدنشونم بیشتر از پنج روز طول میکشه ، ولی یه دفه ناپدید میشن ، بعید میدونم تخم ماهی ام باشن، آخه میگم اگه تخم ماهی بودن بالاخره باید یه بچه ماهی میدیدم ؟؟!! البته تا جایی که من دیدم تخم ماهی ام تا سه چار روز درمیاد !!!!![]()
سلام دوستان ، خواهشا اساتید کمک کنن ، خیلی حیاتیه
من چن روز پیش یه تعداد سنگ از طبیعت جمع کردم و واسه احتیاط با سرکه تست کردم دیدم انگار واکنش نداد ، بعد شستمشون گذاشتم تو تانک
حالا امروز گفتم بذار با جوهر نمک تست کنم مطمئن بشم که آهکی نباشن ، وقتی جوهر نمک ریختم روشون دیدم می جوشه ، خیلی شدید واکنش میده ، حالا میترسم این سنگا ph آب تانکو از 7
بالاتر ببره ، نمی دونم چیکار کنم ؟؟؟؟!!!
ینی ممکنه این اتفاق بیوفته ؟؟؟!!! چیزی که به نظرم رسید این بود که شاید یه لایه روشون رسوب کرده و اگه با جوهر نمک بشورم مشکل رفع میشه ؟؟؟!!! اگه اینطوره دوتاشون با جوهر نمک شستم ، میتونم بذارمشون تو تانک ، میترسم جوهر نمکه شسته نشه تانکم نابود بشه ، ترو خدا راهنمایی کنین چیکار کنم ؟؟؟!!!
کامل درشون بیارم؟؟؟
بذارم باشن ؟؟؟؟
یا درشون بیارم با جوهر نمک بشورم بعد بذارم تو تانک؟؟؟؟
![]()
سلام آقا
شما جوهر نمک رو روی هر چی بریزی جوش میکنه . واسه شستن کاشی حموم و دستشویی و توالت ازش استفاده میشه . روی لعاب چینی دستشویی بریز ببین چقدر جوش میکنه . لعاب چینی دستشویی که آهک نداره
سلام دوست عزیز، جوهر نمک(hcl) صد برابر بیشتر از سرکه h+ داره و ph حدود 1 (سرکه 3). خیلی از سنگ ها مقدار کمی کلسیم کربنات دارند مثل شن رودخونه. جوهرنمک با اکثر سنگ ها واکنش میده و دلیل مصرفشم برای همین هست. اگر سرکه تاثیر نداره واقعا، هیچ مشکلی نیست و مقدار آهک بسیار ناچیزتر از اونی هست که بخواد رو آب تاثیر بذاره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)