سلام آقا
چقدر مهربونه، البته از رو عکسا گفتما ربطی به تهدیداش نداره
امیدوارم پرهای جدیدشم زود در بیاد و دیگه هم پرکنی نکنه
هر روز برو اونجا تا به هوای تو مجبور شن بیارنش بیرون![]()
سلام آقا
چقدر مهربونه، البته از رو عکسا گفتما ربطی به تهدیداش نداره
امیدوارم پرهای جدیدشم زود در بیاد و دیگه هم پرکنی نکنه
هر روز برو اونجا تا به هوای تو مجبور شن بیارنش بیرون![]()
حتما... بازم ممنون
چندین بار گفتن بیارمش پیش خودم اما با وجود تمام شیرینی هاش تنها موضوعی که مانع آوردنش به خونه ی خودم شده کرک هایی هست که با هر بار بال زدن تو هوا پخش میشه.. کرک هاشم خیلی زیاده.. و میگن خیلی هم مضره.. و همه جا پخش میشه و کل خونه رو پر میکنه
با وجود این که هفته ای 1بار میبرنش حموم..
وای چه خوشگله
من بعد از چند هفته تونستم به انجمن وصل شم
همش ارور میداد تا دیشب آقای قلیخانی بهم گفتن اون فوروم اول رو حذف کن
سلام
بله متاسفانه
من خودم یه بار براش یه اسباب بازی خریدم چون تا حالا ندیده بود به قدری وحشت کرده بود که برداشتن
البته من گفتم بزارین باشه عادت میکنه... اما.....
راجب چوب نشیمن هم چندین بار چوب گذاشتن در عرض 3 روز داغونش کرد.. این و گذاشتن که نتونه خرابش کنه
میوه و سبزی؟ فقط بهش تخمه میدن با چند روز یه بار میوه..![]()
دوست دارم بیارمش پیش خودم
اما چون خیــــــــــــــلی کرک پخش میکنه همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه بیارمش
البته کرک هم بریزه باز خودم باید جمع کنمو من مشکلی ندارم اما....
![]()
گرچه پدر شوهرم میگه ببر.. اما فکر نکنم ته قلبش راضی باشه.. چون خیلی دوسش داره و از وقتی جوجه بود دارنش.. گاهی وقت ها میگه آگهی بزار بفروشش بعد پشیمون میشه دوباره چند وقت دیگه میگه بفروشش.. یه بار میگه ببرش پیش خودت یه بار......
خلاصه داستانی داریم ما![]()
نیلوفر یه ماه امتحانی بیارش ببین چی میشه
مطمعن باش اگر خوب بهش رسیدگی بشه هیچ کدوم این مشکلات رو نخواهد داشت
نیلوفر جون ببخش اینقدر راحت میگم ولی خانواده شوهرت درسته به بودنش عادت کردن ولی هیچ تلاشی برای نگهداری صحیح نمی کنن چون باید یکم وقت بذارن . اونا فقط عادت کردن طوطی کنارشون باشه . طوطی هم عادت کرده تو اون وضعیت بد زندگی کنه و طبیعیه تغییر این شرایط براش سخته ولی براش لازمه
روز معرفی اسباب بازی جدید برای اکثر طوطی ها ممکنه ترسناکترین روز باشه ولی کم کم بهش عادت میکنن و باهاش بازی میکنن
دوستم برای طوطیم اسباب بازی گرفت من شاید یکی دو هفته حتی بسته بندیشو باز نکردم فقط گذاشتمش جایی که خیلی دوست داره . به خاطر علاقش به اون مکان کم کم به اسباب بازی نزدیک شد . الان بیا ببین چقدر اون اسباب بازیو دوست داره .
ایشالا هر چه زودتر هم شرایطش هم وضعیت پرکنیش بهتر شه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)