سلام
آقا محمد لطف کنید از وضعیت الان کاکتوسها برامون عکس قرار بدید
و بیشتر در مورد نگهداری و رسیدگی به اونها برامون توضیح بدید تا همه ی دوستان بیشتر
بتونن استفاده های لازم رو ببرند.
سلام
آقا محمد لطف کنید از وضعیت الان کاکتوسها برامون عکس قرار بدید
و بیشتر در مورد نگهداری و رسیدگی به اونها برامون توضیح بدید تا همه ی دوستان بیشتر
بتونن استفاده های لازم رو ببرند.
سلام کاکتوس های زیبایی دارید،ممنون میشم عکس هم که میذارید در مورد در دسترس بودن ونبودنشون و اینکه نگهداری کدومشون آسون تر هست هم توضیح بدید.
منتظر عکس های زیباتون هستیم.
ممنون از همه دوستان![]()
![]()
همه این کاکتوسها در دسترس هستن ؛ من از وقتی راهنمایی و دبیرستان میرفتم خورد خورد اینا رو جمع کردم ، بعضیشون بیشتر از ده سال سن دارن ،
وضعیت فعلیشون خیلی مناسب نیس ، چون اولا 4-5 ماهه که جابجا شدیم و هنوز جاگیر نشدن و یه جایه درس درمون ندارن ، دوما الان که زمستونه و تو خوابه زمستونیشون هستن ، البته همین
چن وقت از خواب بیدار میشن و شروع به رشد و گل دهی می کنن...
ممنون از همه دوستان![]()
![]()
همه این کاکتوسها در دسترس هستن ؛ من از وقتی راهنمایی و دبیرستان میرفتم خورد خورد اینا رو جمع کردم ، بعضیشون بیشتر از ده سال سن دارن ،
وضعیت فعلیشون خیلی مناسب نیس ، چون اولا 4-5 ماهه که جابجا شدیم و هنوز جاگیر نشدن و یه جایه درس درمون ندارن ، دوما الان که زمستونه و تو خوابه زمستونیشون هستن ، البته همین
چن وقت از خواب بیدار میشن و شروع به رشد و گل دهی می کنن...
درودآقا محمد
اشکالی نداره همه میدونیم که الان گیاهان به خواب رفتن و دیگه کم کم وقت بیدار شدنشونه
منم کاکتوس خیلی زیاد دارم و چند ساله هستن
میخوام ببینم وضعیت الانشون مثل کاکتوسهای من شدند
ممنون میشم اگه عکساشونو قرار بدید تا مقایسه اش کنم.
چشم ،
منظورتون عکسایه تکی از کاکتوسایه مختلفه ؟؟؟!!!
یا همین چندتایی که گذاشتم رو عکس فعلیشونم بذارم؟؟؟؟!!!
یا ....؟؟؟؟!!!!![]()
احسنت بر این ذوق،ماششششششششششششششششششش ششششالا![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.