الهی من قربونش برم دختره خوشگلو نگا کن زهرا کپیه ویکی هستش موهاش یذره دیگه بلند شه میشه خود ویکی فقط دختر خانم
الهی من قربونش برم دختره خوشگلو نگا کن زهرا کپیه ویکی هستش موهاش یذره دیگه بلند شه میشه خود ویکی فقط دختر خانم
زهرا یه سوال اتوسا الان میدونه کجا باید بره جیش کنه یا هنوز یاد نگرفته؟
بله یاد گرفته دخترم واسش دستمال کاغذی گذاشتم یه تیکه گوشه ی خونش همون روزه اول یاد گرفت فقط رو همون کارشو میکنه تازه وقتی میارمش بیرون مثل گربه ها که بو میکشن دنبال خاکشون اینم هی بو میکشه از اینجا میفهمم که دستشویی داره سریع میذارمش تو جاش کارشو انجام بده![]()
پس معلومه فقط ویکی انقد لجبازه ادم که شانس نداشته باشه از هیچ جا نداره![]()
با تشویقی بهش یاد بده شاید یاد گرفت
من شنیدم میگن وقتی کوچیکن این چیزارو راحتتر یاد میگیرن
شیوا به منم یاد داد چی کار کنم گفت اون قسمتی که میخوای همونجا دستشویی کنه بسترش متفاوت باشه با قسمتای دیگه خونش بعد غذاشو همونجا بذار که وقتی غذا میخوره همونجا دستشویی کنه من دقیقا همینار رعایت کردم یه روزه یاد گرفت
منم دقیقا همینکارارو کردم چند بار بستر اون قسمت عوض کردم هم خاک مخصوص خودشونو گذاشتم هم پارچه هم تشویقی انگار با من لج کرده از اولشم نمیترسید ازم اما لج میکرد باهام حتی گفتن که اگه جای دیگه جیش کرد دعواش کنمو بذارم همونجا که باید کنه اینکارم کردم اما بازم یاد نگرفت اما خب به هر حال دیگه عادت کردم که هر 2 روز عوض کنم زیرشو
سلام
من یه پیشنهاد بدم:
ویکی وآتوسا رو باهم جفت بزنید.بچه های خوشگلی باید بدن،شاید ویکی هم از آتوسا یاد گرفت که کجا دستشویی کنه.
من از الان منتظر عکس های بچه هاشون هستم،البته با اجازه ی بزرگترها
اقا رضا منم خیلی دوس دارم بدونم بچه های ویکی چطوری میشن اما شرایطشو ندارم که 2 تا خوکچه با هم باشن حتی 1 ماه یا ویکی ازم جدا شه![]()
دخترم خیلی کوچیکه هنوز باید یه کم بزرگتر بشه
بچه هاشون همه کپیه خودشون میشن مادر و پدر و بچه همه شبیه هم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.