راستی مواضب باش به چینه دونش دست نزنی
راستی مواضب باش به چینه دونش دست نزنی
راستش خیلی از این کار میترسم.چون اصلا تجربه ندارم ومطالعم هم راجع بهش کمه.از یه طرف هم میترسم مثل جوجه های آقا ابوالفضل بشه ویکیش بمیره...
بی تجربه نیستن وغذاهم میدن(بیشتر نره ) وماده همش بیرون لونست ورو مخ من همش میخواد بیاد بیرون،منو نگاه میکنه جیغ میکشه بعد که با دست بهش غذا میدم ساکت میشه .
نمیشه صبر کنم یکی دو روز دیگه اگه غذا ندادن بعد خودم غذا بدم؟تجربم صفره
راهی که خودم به ذهنم میرسه واگر مجبور شم انجام میدم اینه که بزرگترین جوجه رو سرنگیش کنم ولی بقیه رو اصلا نمیتونم فکرشم بکنم
جوجه های یکی دو روزه چون توانایی غذا گرفتن ندارن بطبع غذای کمتری هم نصیبشون میشه ضمن اینکه خیلی از جوجه ها تا روز دوم از سمت والدین تغذیه نمیشن و ازکیسه زردی خودشون تغذیه میکنن و از روزدوم والدین شروع به تغذیشون میکنن.تا قبل از سن 21 روزگی تحت هیچ شرایطی اقدام به سرنگی بزرگ کردن نکن چون درصد ریسکش بشدت بالاس.جفت به صورت غریزی توانایی تغذیه ی جوجه هارو دارن و اندازه ی غذای مورد نیاز هم به درخواست جوجه و تجربه ی جفت برمیگرده که هیچ جوجه ای گشنه نمیمونه.یه چیز دیگه هم یادت باشه خیلی از وقتا جوجه ای که زیاد دست مالی میشه از طرف والدین طرد میشه و بهش غذا داده نمیشه.کاری به کارشون نداشته باش.
سلام
این طبیعی هستش که اینقدر صبح تا شب کف دریا میخورن؟(مخصوصا ماده)
رفتم پرنده فروشی یک جفت لوتینو میفروخت 650000 تومن به نظر شما قیمتش خوبه اگه خوبه بگیرمش؟
سلام.خوردن سنگ کف دریای زیاد به فقر مواد معدنی و بخصوص کمبود کلیسم بر میگرده که ضرری نداره و اتفاقا خیلی هم خوبه.اما اگر میتونی تخم مرغ رسمی بگیر و بجوشون و سفیدش رو بده بهشون بخورن و به همراش پوستش رو آرد کن و یا روی سفیده تخم مرغ بریز یا توی آب حل کن بده بخورن تا کمبودهاشون جبران بشه.البته باید کامل آرد بشه.قیمت هم به فروشنده بر میگرده و نمیشه گفت همه جای ایران یه قیمته.اما بدون تخم و جوجه این قیمت یه صد تومنی بالاس تقریبا.
باشه مرسی امروز اولین باری بود که دست زدم که دلیلشم تلفنی خدمتتون گفتم.باید مطمئن میشدم که زرد رنگه.ولی دیگه دست نمیزنم
این بیرون بودن زیاد ماده طبیعیه؟دوسه روزه مدفوعش خیلی آبکی وزیاد وبدبو شده مثل زمانی که میخواست تخم بذاره ولی خیلی بیشتر
سلام بله طبیعیه اگرنیاز نباشه نمیخورن
قیمت جفت لوتینو هم از 500هست تا به بالا.من بودم میگرفتم650تومن به نظرم عالیه.البته اگر واقعا جفت سالم وسرحال وجوونی باشن.
حالا نظر آقای اسکندری تو این مورد ،مورد اطمینان تر از من ودیگرانه چون ایشون بهتر میدونن
ببخشید پست ها همزمان شد
نمیشه که جلوش گرفته بشه؟اگه تخم مرغم که بدم دیگه هر روز بدتر از دیروز میشه .من میخواستم دو سه ماه تقویتشون کنم بعد لونه بذارم،الان نر واقعا عالی میرسه ولی ماده فقط به فکر خورد وخوراکه ووقتی هم که میره تو لونه از نر غذا میگیره.
یزی که بتونم سردش کنم وبرای جوجه مضر نباشه نیست که پیشنهاد بدید؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)