سلام.خانوم arsham2ببخشید من اسمتون رو نمیدونم ولی گلهای خیلی زیبایی دارید و مشخصه که خیلی هم براشون وقت میگذارید.ایشالا موفق باشید![]()
سلام.خانوم arsham2ببخشید من اسمتون رو نمیدونم ولی گلهای خیلی زیبایی دارید و مشخصه که خیلی هم براشون وقت میگذارید.ایشالا موفق باشید![]()
منم اون کاکتوس عکس اول رو از چالوس خریدم.این نشون میده که تمام گیاهان رطوبت رو دوست دارند و ما باید همیشه براشون مهیا کنیم.
خیلی قشنگن....مخصوصا اون کاکتوس گردی که توی عکس اولی بود..خیلی دوسش دارمشما از خاک کاکتوس استفاده نمیکنین درسته؟بیشتر به نظر میاد خاکه رسی هستش..حالا یا توی عکس اینجوری پیداسست..جالبه که خوب رشد میکنن و این همه هم تکثیر میشن ..منم رفتم از پارک جنگلی خاک آوردم ببینم خوب میمونن یا نه..
راستی راجع به شفلرا..چرا میگیره راحت من قلمه زدم خیلی طول کشید تا ریشه داد ولی درست شد..یه مدت بهش رسیدگی نکردم و توی بالکن موند خراب شد.گیاه اصلی رو هم ازم گرفتن...حتی هر کدوم از برگ هارو هم که توی آب بزارین ریشه میده..![]()
ویرایش توسط sepideh : 28th December 2012 در ساعت 08:56 PM
همه گلهاتون قشنگ و دوسداشتنین. انشالا که همیشه سبز و برقرار باشید زهرا عزیز.هلن
زهرا خانوم بابت همه ی گیاهای زیباتون بهتون تبریک و خسته نباشید می گم
میشه بگید خاک کاکتوساتون چیه چون منم چنتا کاکتوس خریدم می خوام گلدونشو عوض کنم نمی دونم چه خاکی بریزم
سلام
ممنونم دوست عزیز که سر زدید
من واسه کاکتوسام همیشه یه مقداری خاک باغچه و ماسه و یه مقدار هم خاک برگ
با هم مخلوط میکنم براشون استفاده میکنم
خاک کاکتوس باید یه کم خاک سفتی باشه البته نه زیاد ماسه رو واسه ی همین اضافه میکنند
که آب به راحتی بتونه در خاک نفوذ کنه
خاک باغچه برای تمام گیاهان وقتی مخلوط میشه خیلی عالی جواب میده
الان گلدوناشونو عوض نکنید دست نگه دارید تا اواخر اسفند ماه این کار رو انجام بدید
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)